chono
Nije da sam rekao nešto netočno tho. Kao što rekoh, nemam entuzijazma nisam nahajpan ali kupujem igru. Ja igram sve ARPGove generalno, srećom što se nisam sjebo ko @f_i_c_o ili moj brat koji su se navukli na Lost Ark. Ja se skinem sa Path of Exilea boom evo nova liga, zavrsim ligu odem na FF14 boom nova diablo sezona. I tako u krug.
Mislim valjda vidiš zašto nemam entuzijazma. Blizzard je uspio sjebati skoro sve svoje prozivode glupim odlukama. WoW TBC i Wrath su bili top tier formula. Onda su se srozali skroz. I sad kad izlazi dragonflight umjesto da naprave te jebene zmajeve da liče na nešto (mislim na novu playable rasu) oni naprave:
Diablo 3 je bio netaknut godinama. Prepušten na propadanje. Diablo immortal je lošija verzija Diabla 3 sa pay to winom, Wacraft reforged je smijurija, Overwatch 2 je Overwatch 1.5, World of Warcraft: classic su još najgori od svega. Stare ekspanzije wowa sa boosterima i takvim sranjima 😃 ajde o čemu pričamo. Blizzard nije imao inovaciju u svojim igrama zadnjih nekoliko godina. Ubili su kompletno lore warcrafta sa najdebilnijim pokušajima woke storytellinga. Poanta je Diablo 4 može biti fantastičan ARPG ali negdje putem Blizzard će sjebati.
Path of Exile je free to play igra i svo financiranje dolazi od skinova i takvih pizdarija. Diablo 4 kupiš, i onda imaš battle pass uz sve to. Ako taj battlepass ima isključivo skin nagrade, mountove i takve stvari, skroz ok. Ako je igra dobra mislim da je ok ponudit igraču da financira takve stvari, sve do limita gdje ne kupuješ power kao što ga kupuješ u immortalu.
Pay to win saka kurac ako nije reguliran. @f_i_c_o recimo igra Lost Ark i ne troši pare da boosta igrača i endgame content mu je na farmu sa nekoliko igrača. Nakon zarade immortala šanse da D4 neće imati nikad P2W mehanike su ravne 0. Mozda neće prvih godinu dana ali onda će krenuti boosteri, pa new player paketi za 0.99 eura. i tako te polako navuku. Tebe neće, mene neće ali nekoga hoće. I još jedna stvar ja ne zaboravljam. WoW neću nikad više igrati zato što znam kakvi su šupci ovi iz blizzarda bili, pa naprave nešto vrhunski pa sjebu opet i tako u krug godinama. Jednostavno ne pušim više fore od developera. Dok ne vidim igru svojim očima ne vjerujem više ništa.
Heat Bit će bolja od POE "2".
Poe 2 nije nova igra. Zapamti to. To je ista igra. Ali kao i kod blizzarda Isto tako ne pušim fore ni od GGGa. Prošla liga je bila smeće. Nova liga je odlična ali do izlaska PoE 2 ima još nekoliko liga sigurno. Prošlu ligu sam prestao igrati nakon par dana. Smeće je smeće i treba pljuvati kad saka kurac. Proizvod koji ne valja treba pljuvati. Ali samo zato što su izbacili dobar proizvod ne treba zaboraviti da su negdje tokom puta imali kurac od proizvoda. Zato ne kuzim forumaše koji su srali po cyberpunku kad su svi srali, i onda su krenuli mahnito masturbirati kad je izasla netflix serija i sad se prstenjače zbog witchera next gen. Nema mi to smisla.