chono immortal je sranje. u početku je zabavan. ali poslije 10-15 sati postaje monotono sranje i pay to win. bio sam napisao kasnije svoje mišljenje. Zato i nisam napisao recenziju jer je ispalo smeće od igre. Pa ne znači da neću igrati diablo. Ja sam diablo fanatik uvijek bio. Kad dođe nova sezona udaram paragon 600-800 u prvih par dana i onda stanem jer mi se neda natjecati sa botovima i kinezima,
Heat ma nije to. Ja sam realan. Diablo je ok kao igra. ali inotavacija je 0. Tipa zadnjih par sezona su počeli nešto raditi. Ali fakat minimalno. Path of Exile svaku ligu dodaje nove mehanike i revampa stare da pašu sa novima. Ima contenta uvijek. Da je Diablo samo kopirao što radi poe bila bi najjača igra na svijetu. Tipa ja sad uopće ne igram PoE. Ne sviđa mi se liga, napravili su sranje. Slijedeća liga ako ne valja, ne igram. Diablo sezonu igram, ako valja kazem valja ako saka kurac kazem saka kurac. Ja sam ful realan arpg igrač. Immortal sam udarao ko blesav, usao u balkansku guildu napredovali i onda boom udario u plafon. Igrali smo @Kaiserus naš prijatelj MarcoBubi i ja. Udarali smo ozbiljno. Ali jednostavno bez keša nema smeša.
ove lige zapravo nisam puno igrao radi posla, poslije nisam ni nastavio. Doslovno day 2 bacim zarola mi savršeni yang recurve. Sa ovim weaponom u 24 sata dignem 60 paragon levela