[deleted]
Toliko san op da….. a nisan nisan ipak igran sa necro.
Grind za xp nakon lv 70 je jos veci i cim ekipa nade neki dungeon koji dade par neprijatelja vise kao recimo ovaj sto san ja igrao di se kroz malo vise od sat vrimena dignes jedan lv oni to nerfaju, kuzin kad je nesto broken ko sto je bilo prve dane di san vidio videa sa 50 elita di je dungeon ocito broken ali ovo trenutno je odvratno, udem u neke bog te ima 3 po 3 neprijatelja zamisto da to podignu ne ajmo smanjiti tamo di ih ima.
Klasicni odvratni live service, uf sto ga mrzin zato recimo ne igran necro bone build koji je brutalan jer ne zelin sve uloziti u opremu pa da ga nerfaju nego igran shadow build i dobar je ali treba spojiti tri skilla i 5 aspecta da prorade i onda ubijas ako ne ona se vrti dok se nesto od toga ne napuni jer ne radis nikakav damage. Vidio sam kad me spoji u one grupe dogadaje dode necro 10 levela manji opali bone spear i sve je mrtvo, a ja moran udariti reap da se stvori corpse na podu pa onda curse pa corpse tendril pa blight i onda lupati po trokutu u nadi da ce se jos tjela na podu pojaviti da mogu napokon krenuti ubijati.
Sa lv scalingom bas ide nakurac da konstantno sa najobicnijim neprijateljom moran sve ovo gore napraviti da ga ubijem, a znan ako sad prebacim na bone build oni ce sutra nerf opaliti.
Jebeni live service zato je ovaj xp tako grozan aj kako zele da se igra igra sto duze, za ovih 26 levela sto mi je ostalo trebati ce mi preko 50h a i to san malo reka. Sezonu su naravno makli da produze vrime koje ce ljudi provesti na njihovoj igri, isus te jeba koda Destiny gledan sve ono sto mrzin.
Jucer upalim spoji se mali znaci bonus xp od partya i jos onaj potion sa mizernix 5% obavis 15 side misija gledas crtu sa xpom ona stoji na istom mistu mislis se eli je kakva greska.
Ali opet ja nisan fan kao neki od vas pa ja to onda gledam drugacije, mozda vama sto ce te ovo igrati dugo i odgovara jer ce duze trajati ali mene iritira nenormalno.
Za sad kuzin sve ocijene 8/10, na pocetku ih nisan kuzio ali sad kuzin meni ce na kraju mozda i nize biti.