fensisuperstar Ja ću osobno pisati kontra Blizzarda kada god mogu jer želim ljude koji nisu svjesni radne kulture u Blizzardu upoznati s valovima sranja koja se događaju u toj firmi. Možda isto kao i ja odluče ne dati im pare i preskočiti neke igre.
Isto tako, sam sebi stavljaš prste u uši, dereš se "LALALA", i držiš oči zatvorene ako misliš da sve što se pričalo u temi o Immortalu i sada ovdje nema veze s igrama. Mikrotransakcije su dio identiteta Immortala, dok se radna kultura u firmi odražava na apsolutno svaki proizvod koji izbacuju.
Ovo je igra koju radi Blizzard, ne govorimo o nepovezanim igrama niti o nepovezanim studijima. Samo zato što nam se ne sviđa što čitamo ne znači da imamo privilegiju čitavo javno mjesto za diskusiju zatvoriti u balon da nam se ne povrijede osjećaji. Jedna je stvar dizati tenzije ili se svađati. Druga je stvar posve normalno raspravljati.
Ne razumijem u čemu je uopće problem. Ako želite pisati o gameplayu Diabla IV, apsolutno nitko vam ne stoji na putu. Tema je tu. Punite ju. Ja ne planiram pričati o kvaliteti igre koju nisam zaigrao, nego sam samo vidio na trenutke. Međutim, itekako planiram pričati o dobro znanoj radnoj kulturi ili pak utjecaju mikrotransakcija na industriju. To je nešto što je direktno vezano uz Blizzard i njihove igre.