chono molim te pročitaj pomno što sam napisao.
Ne padam na hype cega VIŠE dok ne vidim.
Pod 1, Path of Exile zapravo ne dobija nastavak već update. Path of Exile 1 će se samo preimenovati u Path of Exile 2. Nije novi installer. Svaka liga koju rade atm ima mehanike koje će inkorporirati u 4.0. Sad su i DX12 dodali. Ali ako gameplay dvojke nije top, posrat cu. Mislim ja iskreno ne vjerujem da će PoE podbaciti, ali opet svatko moze sjebati, pa tako i GGG. Ako sjebo, jest će govna. I dalje ću igrati, ali će jesti govna, i po forumima, i po fejsu, i po twitteru i po youtubeu. Svugdje ću kakati po njima.
A blizzard, blizzard treba biti 70% od Path of Exilea kakav god da bio i ja cu ga nolifeati. Da se razumijemo, Diablo 4 mozda bude bolji od PoE2, ali sa time da je to blizzard opet im ne mogu vjerovsati ni 2%. Po svemu viđenome za sad meni PoE izgleda bolje, barem po gameplayu. Ali, do izlaska 4.0 updatea i do D4 ima jos toliko dugo da se sve moze izokrenuti 15 puta. Jedino što diablo treba imati su mikrotransakcije sa skinovima. Nek doslovno iskopiraju Path of Exile, stave Battle Pass sa skinovima i to je to. Jer ako stave jedan pay to win item... to će otići sve u kurac. Ljudi će jednostavno napraviti najveći shitstorm koji je gaming industija vidila.