chono najjače od svega ashava solo kills je praktički nemoguće ne zbog težine već ljudi moraju sudjelovati.
ali Sorca i Barbarian moze bez frke solirati ashavu. Jebeni 100-400M kritovi sa upheavalom 😃

Giphy - Animated GIF

Molim administratore da daju permaban sljedećem koji napiše "Sorca". Najodvratnija riječ koju sam čuo u životu.

Heat A KAKO DA JU JEBENO ZOVEM? : - ) Sorca je jos od Diabla 2. SorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorca

Prva stvar u kojoj se slažem s Fensijem 😂

Ko je ranije igrao Diablo, sorca je sorca. Nema drugog imena. Uvijek smo ju zvali sorca.

I definitivno ima smisla. Nećeš svaki put pisat sorceress. Ko što ćeš Tzereen pisat tze, a Chono cho.

U prijevodu tek smo ogrebali povrsinu u beti i da, mijenjat ce legendarye, mijenjat ce balans klasa, mijenjat ce drop rate, mijenjat ce leveling…

chono Ode moja Sorca sa dvije hidre i blizzardom, dok sve oko mene se ledi i eksplodira u isto vrijeme

Krizira do izlaska. Ko fol trenira za D4. Ajmo Rocky, nema stajanja!

Dok se čeka Diablo 4, igrat će se pomalo Diablo 2 Resurrected. Vidim da je na sniženju za 13€, pa rekoh ajd da probam. Prvi put u životu zaigrao d2, i odmah mi se svidio 🫶

Jedina i prava kolekcija na polici 😁

Kaže Blizzard. Tko prednaruči skuplje verzije igre moći će započeti igru 4 dana ranije, točnije 02.06.