Developer: Ubisoft
Izdavač
Žanr:Akcijsko-pustolovna
Platforme: Nintendo Switch, PlayStation 4, Google Stadia, Xbox One, Microsoft Windows
Datum izlaska: 2020/2021
Trailer:

Ovo mi je na wish listi i uzima se day one. Ne znam zašto me ova igra toliko privlači...

4 mjeseci kasnije
5 mjeseci kasnije

S obzirom da prikazano izgleda obečavajuće dobro te (makar meni) jako baca na zadnju Zeldu, čudi me da se ne priča više o ovoj igri.

A realno nisu pokazali ništa o čemu bi se pričalo. Osim okvirnog settinga ne znamo ništa.

Iskreno imam osjećaj da će igra postati vaporware.

Kod Ubisofta nikad ništa nije u ranom ciklusu. Svaka igra je u startu gotova barem 70%.

weky imam osjećaj da će igra postati vaporware

Ništa dečki svi na germaniju bacit 100 eura na wekijevu prognozu

Fenix Nubeku, niti ne moraju. To je Ubisoft, a njih volimo i znamo da će isporučiti inovativan i kvalitetan gameplay. Ubi je sinonim za kvalitetu i ja jedva čekam igrati ovu originalnu kopiju Zelde.

3 mjeseci kasnije

cini se jako dobro jedino me zivcira sto je ekran prekrcan pizdarijama ali ok valjda se i na to navikne.

Garrus_V e upravo i meni to najviše smeta. Očekuješ neko chill iskustvo kao u Zeldi, a kad vidim nabacano toliko mogućnosti samo se stresiram.

Jedva čekan ovo, od prvog prikaza Gods and Monsters san bija najarcan na ovo.

munja
          Također, ovo se kupuje i igra day one <3

Ovo mi se sviđa. @Fenix upisujem se za recu. Hvala.

Mislim, pa ovo je Ubisoft. Ne može fejlat nikako. Hehe

Zašto Y u Fenyx.

Zvuči ko hip marketing iz 2003. ili Pevecov bicikl iz iste godine.

3 mjeseci kasnije

Šta sam ja jedini koji bi igrao ovu igru? 😃 Igra izlaziza koji dan (6.12.), a hajpa nigdje. Ja mislim da ću si kupiti igru. Imam dobar osjećaj da bi mogla biti sasvim dobra.