Sorcerer Developer: Ubisoft Izdavač Žanr:Akcijsko-pustolovna Platforme: Nintendo Switch, PlayStation 4, Google Stadia, Xbox One, Microsoft Windows Datum izlaska: 2020/2021 Trailer:
Icek S obzirom da prikazano izgleda obečavajuće dobro te (makar meni) jako baca na zadnju Zeldu, čudi me da se ne priča više o ovoj igri.
weky A realno nisu pokazali ništa o čemu bi se pričalo. Osim okvirnog settinga ne znamo ništa. Iskreno imam osjećaj da će igra postati vaporware.
fensisuperstar weky imam osjećaj da će igra postati vaporware Ništa dečki svi na germaniju bacit 100 eura na wekijevu prognozu
Flipper Fenix Nubeku, niti ne moraju. To je Ubisoft, a njih volimo i znamo da će isporučiti inovativan i kvalitetan gameplay. Ubi je sinonim za kvalitetu i ja jedva čekam igrati ovu originalnu kopiju Zelde.
Garrus_V cini se jako dobro jedino me zivcira sto je ekran prekrcan pizdarijama ali ok valjda se i na to navikne.
Fenix Garrus_V e upravo i meni to najviše smeta. Očekuješ neko chill iskustvo kao u Zeldi, a kad vidim nabacano toliko mogućnosti samo se stresiram.
Flipper Ovo mi se sviđa. @Fenix upisujem se za recu. Hvala. Mislim, pa ovo je Ubisoft. Ne može fejlat nikako. Hehe
Flipper Šta sam ja jedini koji bi igrao ovu igru? 😃 Igra izlaziza koji dan (6.12.), a hajpa nigdje. Ja mislim da ću si kupiti igru. Imam dobar osjećaj da bi mogla biti sasvim dobra.
hulahopka Flipper mene igra jako privlači, samo me muči jer nemam vremena za sve te igre, a čini se da će igra biti duga.
buz Flipper Ne volim ovakve blatantne kopije uspješnica. Ovo može biti dobro samo onima koji nisu imali priliku igrati Zeldu.