doctorfreak bosscorelli I ti se fakat time zamaraš? Pa meni jedan od admina svaki drugi post nabaci facepalm pa se tome nasmijem...znači da su mi postovi lijek za njegov um 😆
maverick doctorfreak pa ja bih se zapitao sta je sa mnom kada bi se neki slozili sa mojim misljenjem lol. Obozavam kada mi se nakace sa svojim negativnim reakcijama i daju potvrdu da ne mogu a da ne citaju moje postove i sekiraju se.
bosscorelli doctorfreak Ma kakvo zamaranje , nekad vidim komentar neki i nije mi jasno zast je dobio govnce ili facepalm , pogledam listu rekaciju i vidim u cemu je stvar 😃
maverick Fico s tobom se jos i volim raspravljati dok ne pocnes sa nekim glupostima o agresiji na temelju jednog moga posta koji malo podrugljivo opisuje neku igru za koju bih realno jos brdo losih stvari moga napisati, ali mi je bilo zao kad sam vidio koliko ste to srcu primili.
TITANXIS u 3,2,1 kuhaj sparili su smešnu kombinaciju, malenu bakicu sa visokim dečkom, najstarija i najmlađi natjecatelj, hehe!
TITANXIS blade pa moglo bi bit nedaj Bože da ta nuklearka se otme kontroli pa malo zažari pa će bit vječita olimpijska baklja.
wooddiebone blade Mene zanima kak su uspjeli napravit njukicu tak da brdo i praktički cjelo selo prolazi kroz nju.
Tzereen Jel ima kakvog iskustva s automatiziranjem konvertiranja formata iz rpt u xlsx? Znači, napravit neki batch koji bi 500 rpt-ica prebacio u jedan excel.
foggy Tzereen Jel ima kakvog iskustva s automatiziranjem konvertiranja formata iz rpt u xlsx? fs libary, javascript, pootvaras sve fajlove, spremis content u array, xlsx npm library, nova excelica, foreach, potrpas sve u xlslx i sejvas. Pol sata posla 🙂
chono Tzereen nisam siguran ako pws ima cmdlet za rptove, ali ako ima onda easy. Get content svakog rpta filea kroz foreach, formatiras po zelji unutar polja ili polje sa hashtableovima ako imas kolumne, headere, podnozja, te na kraju export u xslx. Mozes i u csv delimitan po zelji za laksi pregled
TITANXIS Imaš online program convertio koji je ovak solidan, ja sam ponešto konvertirao od dokumenata ali ne kao ti nek druge formate ali odrađuje on to dobro. Samo ne znam ima li kakav limit kaj se broju konvertiranja tiće a da je free.
TITANXIS Kam ovaj svijet ide kad su djeca počeli kupovat roditeljima igrače konzole, zbilja se kao društvo unazađujemo, hehe! https://www.index.hr/mame/clanak/kci-poklonila-tati-playstation-5-pa-rasplakala-internet/2337717.aspx