chono yakuza_stinger lik je taj dan hodao gol po Belvederu. Nije ubijena ta plava sisata, vec zena u 70im godinama. Konobar je djecak od 20 godina i trenutno je u psihickom rasulu. Navodno je i ostatak klijentele u tom trenutku bio samo penzici
weky Kako je autor delikatno zaključio da su Bjelovar, Karlovac, Sisak i Velika Gorica jebene rupčage u kojima nema ništa vrijedno spomena.
Laf Da dobijem jackpot bavio bih se pola dana humanitarnim radom konkretnije djecom sa posebnim potrebama, i dio novaca bih uložio u medicinsku opremu za tu djecu, ostatak rasporedio pola sebi pola maloj ostavio i nebih se uopce trudio od 20 mil napraviti 25 mozak na pasu i laganini.
yakuza_stinger chono skužih da nije ubio ženu, ionako mi djeluje karakterno slična njemu. Takes one to know one. Al kakav idiot, ide ubijat babu. Ako je pravde, bit će duboko grlo u lepoglavi idućih 40 god.
Fenix yakuza_stinger Ako je pravde, bit će duboko grlo u lepoglavi idućih 40 god. Proglasit će ga psihički neuračunljivim i za 10 godina je vani
blade Jedna od kafana u koju sam često išao jer su držali baš jako niske cijene. Makijato od 6 kuna i to dobar. I da, ovo što Fenix kaže je izvjesno jer isti taj dan se prešetavao gol po gradu.
TITANXIS Većina vas piše da je to baš onaj iz supertalenta sa sisatom ženom kaj nastupal a gdje zaboga piše da je baš taj iz ST-a. Samo da je ubojica pjeval, tj. urlal na ulici i nastupal u ST-u. Bilo je njih više kojima je nastup prekinut i njihovo oštrije negodovanje na prekid. Dok ne vidim ime i prezime ubojice ili barem inicijale ne mogu bit siguran, ako je negdje to i objavljeno, molim link da si pročitam.
[deleted] TITANXIS https://www.24sata.hr/news/strava-u-rijeci-osumnjiceni-ubojica-je-ulicni-pjevac-bio-je-u-supertalentu-i-vrijedao-ziri-813904?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=813904&utm_campaign=24sata%20Facebook%20status&fbclid=IwAR04_EC9ngv15Iwea0h7I3WjBQSZEyKmEhDkrjhjzeTh2czSCL0mCB_5ytQ
yakuza_stinger zontra to bi bila prebrza smrt. Bolje da bude koristan i da radi sjebane fizičke poslove u okovima. Al najvjerojatnije će biti ovo što @Fenix kaže
TITANXIS Iz tih tv emisija poput ŽNV, LJJNS, Farme i sl. malo pomalo likovi odlaze. https://www.24sata.hr/show/anja-iz-ljubav-je-na-selu-umrla-od-trovanja-monoksidom-sok-ne-mozemo-vjerovati-strasno-813889
fensisuperstar wooddiebone Znači Intel je ko Lada, radi na lož ulje i rakiju to sam i ja mislio dok se nisam vozio sa frendicom u ladi gdje je ona zakočila a kočnica propala i spucali smo se u TTa i to još po kiši. nije išla brzo, ali se i dalje frajer zavrtio ko beyblade.
yakuza_stinger Da nisi ti slučajno zakočio, ipak imaš nogu koja sigurno ima moment sile od minimalno 1500 NM.
fensisuperstar yakuza_stinger jeste pa nisam kremenko da probijem auto i zakočim nogama. ona je vozila. wooddiebone Jel stala Lada? Stala je da. kad je pogodila metu 😃
buz Kad se to desi, ako auto nema ABS treba "pumpati" kočnicu, stiskati i otpuštati da se simulira rad ABS-a, ali te to nitko ne uči kod nas. Šteta što nisu zaživjele one škole sigurne vožnje, to je trebalo biti obavezno i besplatno, u sklopu autoškole.