Tzereen bilo ih je, ali prvenstvano more, skoro ću se usuditi reći da mi nije žao što sam toliko spizdio.
Srećom, u sporednim uličicama stare jezgre se dalo naći okej kave za 12kn.
A što se tiče smisla života, prvo sam htio živjeti zauvijek, ali pošto to još uvijek nije moguće, onda očito moram biti slavan - ne kao Tesla jer nisam tako pametan, ali ono, kao neki dobar glumac.
Zajebanciju na stranu, mene više jebe to da ne budem samo transportacijsko sredstvo držanja određene sitne sume novca i plaćanja računa iz mjeseca u mjesec. I to što mi još fali hrabrosti da napravim neki zaokret i odjebem iz zombie autopilot rutine. Nije ona loša, ima svoju sigurnost, al bi da mi nešto lijepo piše na epitafu mom jednog dana.
Također htio bi biti kul otac koliko god je to moguće svojoj budućoj djeci. Znači uvijek kontra svega. Ako hoće piti, moraju sa mnom popit i nadmašit me u pijanstvu, ako hoće nešto s čim se ne slažem, moraju me moć prebit jedan na jedan tekken style itd. Kad budu mogli, znat ću da imaju dovoljno godina. I naravno bit više prisutan u odgoju nego što je to meni moj bio pošto je radio po cijele dane. Cijenim to, al bi nekad volio da smo se više družili koliko god bili različiti karakterno.
Smatram da će morati doći vrijeme za decluttering stvari koje mi ne trebaju kao i mentalni decluttering gdje si trebam objasniti da mi zbilja ne treba toliko toga da bi uživao u životu. Ultimativni cilj bi bio "otkupiti vlastitu slobodu" pa dam ogu radit što me volja.