fensisuperstar chono7 imao sam glavobolju jer sam isao spavati u 5 i pol i probudio u 9 zbog jebeni atletičarskih slovenaca koji su uzeli break u parku ispred prozora. malom pala hrana meni na krevet i dosli su mi jebeni mravi. legnuo sam se taman počeo tonuti u san skuzim nekaj mi hoda po rukama i nogama skočim dignuo plahtu i skuzi oda imam jebeni antfestation pa sam trčao pod tuš onako mamuran da skinem jeben mrave sa sebe. i onda sam sve skinuo počeo tresti ispred kuće ko retard u gaćama i šlapama i to točno u CCTV gradski. Feelsgoodman. i onda usisavat da mi SVI susjedi jebu mater sa prozora jer imam kirby koji ima turbinu da probudi mrtve. I onda sa močom jebenim čistit čitavu prostoriju. i bacati otrov za po rubovima. u 5 ujutro. Tako da da. Bolila me jebena glava.
wooddiebone fensisuperstar A i ti si u tom elitnom klubu koji može tu prijetnju izreći i dobiti stvarne rezultate.
PS2MASTER foggy Kutina i okolica, naletite. @PS2MASTER ajde ti si jak i blizu, ponesi i neko janje. Ja cu igrat kosarku
PS2MASTER foggy Ne s drvima. Vidim da si pocistio nesto. Ovu manju vrpu nabacaj na vecu vrpu da mogu zakucat Il ak bas oces bit glup, onda vecu vrpu nabacaj ma manju.
foggy PS2MASTER Vidis, trebas mi za te beskorisne ideje. Imam tu plejku, ak te vec nemam kak namamit.
PS2MASTER foggy He, he. Mustra. Al, sorry momak, kupi veću peć da idu ti ta veća drva pa nećeš trebat cepat. 😄 😛
fensisuperstar meni ne treba peć zimi. ja prdim nuklearno ispod deke. Jedan hitac i čitavu večer se grijem. Jedino je problem kad se ustanem i otkrijem pa padaju mrtve ptice s neba. Osim toga it's all gucci. @foggy daj složi ta drva da master ima mjesta za zakucavanje.
Tuhy Naletio jučer na Kill Bill, gledam malo... I dođem do one legendarne "My name is Buck and I'm here to fuck", i majstori to preveli "Moje ime je Buck I došao sam na umak". Vrišto sam.