Zanimljivo mi je bilo čitat mišljenja na ova tvoja pitanja i općenito stav ljudi na dobitak na eurojackpotu.
Moram priznat da podržavam i Buza i Fiću i Starfoxa.
Posao me više nebi vidio. Nikad.
Bar ne na takav način kak 97% nas živi - 5/6 radnih dana u tjednu, 6-8 radnih sati dnevno. Ponekad i prekovremeno, ponekad i izgaranje (bar ako pričam o sebi, al oke, krećem u neku ssmohvalu, a to mi nije cilj).
Odjebi od mene sa tim, želim živjeti za svoj gušt i želim svoje vrijeme trošiti onak kak ja hoću.
buz I uvijek gledam da imam nešto unaprijed čemu ću se veselit, rođenje djeteta, izlazak neke dobre igre, odlazak na more/putovanje i slično. I onda me to drži
Ovo je ko da sam ja pisal... Pa jbte, pogledajte samo mene kako brojim dane do izlaska Horizona. U očima mnogih jako banalna stvar, al eto, meni nešto što me jako veseli s obzirom na to kolka strast mi je gaming.
Jučer mi na fejsu ovi iz Volto Palabre odgovore da konačno idu u tisak sa novom knjigom iz Abercrombieve zadnje trilogije... Znači, ja se razveselio ko beba kad joj daš zvečku. Tolko mala stvar, a mene sad jebački drži.
Krenul sam mršavit (zdravije se hranit) od kolovoza prošle godine, skinul sam 21 kilu dosad. Drži me taj neki cilj da do cca srpnja skinem još 15. Jbte led, bit ću jebeni novi čovjek sa 35 kila manje.
Iščekujem da ću ipak bit i primamljiviji ženama sa tih 30-40kg manje, skoro 3 godine su mi prošle od zadnje veze. Isto jedna stvar koja me drži, upoznavanje nekog novog, sve nove stvari koje bi radil sa njom...
Ima dosta stvari koje me vesele u životu, u slobodno vrijeme mi nikad nije dosadno i tu potpisujem Buza 1000%.
Nego, da se vratim na Tze-ovo pitanje...
Da, znam se uhvatiti razmišljanja o smrti i iskreno mi je to jedan od najvećih strahova.
Koliko mi je ostalo, što će bit samnom, što će bit sa mojom dušom, da li stvarno sve završava...
Previše pitanja na koje nitko ne može odgovoriti i stisne me u prsima kad počnem razmišljati o tome. Ali baš ono, stisne... Osjetim začetak neke lagane panike ak se baš fokusiram na to, pa je bolje čim manje o tome.
Možda i zbog toga pokušavam iskoristiti život što više mogu, živjet po nekim svojim uvjerenjima (koliko mogu) i uživat u stvarima koje me vesele.