TITANXIS nitko nikome ne brani da mu x y igra bude najbolja. Meni osobno tehnicka strana ne igra veliku ulogu u odabiru najboljih igara, ako takvo sta uopce postoji. Uvijek postoji velika doza subjektivnosti i onda jedan dio sto se priklanjamo tudjim stavovima pa na kraju objektivnost.
Jedno je zajebancija, ali gurati nekome nesto silom niz grlo nikad ne rezultira normalnom raspravom niti je pozeljno na takav nacin nametati svoj stav, a to radimo cesto puta nesvijesno, posebice na bespucu interneta gdje nase djelovanje ne rezultira gotovo nikakvim posljedicama, osim u najgorem slucaju bannom.
Ja nekad samo teram kontru jer mi dopizdi kad se nesto dize u nebesa (ili previse sere kao @foggy po Sekiru i zasto nije rpg jebo ga on 🤣) i neda se na to ni A reci, a i sam ne vjerujem u ono sto pisem jer to pisem vise iz revolta, nego jer to zbilja osjecam i mislim.
Osobno barem nemam Problem tako sta priznati, a nadam se da i mnogi ovdje iz slicnih razloga teraju mak na konac jer se iskreno nadam da nitko nije zaludjen necim takvim za zivot trivijalnim.