Maverick iz dana u dan, od bana do bana:

Dok se vi tu jebete, naš profesor streama Klonou.

Fico znas ti dobro na sta ja mislim, ali necu dalje. Branite ih koliko zelite, ja ne zelim sa njima vise imati ni trunke posla i malo je reci da mi se gade. Ako se dobro sjecam ni sa jednim od njih nisam imao raspravu 100 godina i tu i tamo i dalje vidim da su me tagali i mogu biti siguran da je bilo neko izrugivanje u pitanju, ali tada nitko nije reagirao. Ja stavim jednu sliku i odmah je drama.

Maverick, poanta foruma je da se raspravlja i reagira. Ako ti se to ne sviđa, skini Viber i u bilješkama se dopisuj sam sa sobom.

Da se dovedem u situaciju da moram blokirati pola foruma, ja bih zastao na trenutak, duboko udahnuo i upitao se u kome je stvarno problem...

buz u pola foruma ocito, ma pustite ga nek vodi rat sam sa sobom.

Giphy - the office swag GIF

Mislim da nam treba neka meta tema za komentiranje komentara Activisiona

Kolega flipper zatrolao odmah na početku, woodie je povrijeđen jer su drugi povrijeđeni, fensi igra na tisuće sati Diablo 3 i smatra da je to užasno za Blizz, chono je jebeni glas razuma, a mi ostali vidimo apokalipsu za horizontu... Renesansa samo takva

Ja vise necu trolati. Tu i tamo testiram imam li jos to u sebi s obzirom da sam sad matori konj, ali imam i dalje.

Pa najlakše zatrola onaj od kojeg to ne očekuješ jer te iznenadi. Misliš si, Et tu Flipper? Ili Et tu Woodie?

Neću više, moj Tze. Bolje da se vratim na pisanje vijesti. Korisniji sam.

Fenix

Samo drugi put pazi na milijune i milijarde.
          Pogotovo netom nakon što prozoveš za to nekog drugog nakon što se ispravio.

Podržavam otvaranje tema "Upute: Kako ne triggerati PS fanboja" i "Zašto Xbox-dečkići nikad ne rade probleme? Rasprava."

wooddiebone Zašto Xbox-dečkići nikad ne rade probleme?

Pa jedino zbog njih i nastaju problemi. Jer bilo kakav negativan komentar na gaming temu pripisuju ljubomori PS fenbojčića. I tu nastaje kaos. Vjerojatno su i za Koronu krivi prikriveni PS fenbojčići poput Tuhya, Cerina i ostala 4 asa.

Tzereen

Mislim da je svima normalnima jasno da ovdje ne postoje Xbox fanboji.
              Bilo ih je u eri X360.
              U post-Xbone eri ih nema.

Pričamo o ljudima koji ne puše fanbojizam, a prekršteni su u Xbox-dečkiće od strane znamo već koga.

Fakat ne kužim kaj je tebi zadnja dva dana.

Nije mu ništa, uvijek je isti.

Ne znam ni ja.
              Temperatura je blago povišena, kašalj, nos, ali testovi negativni.

Doduše, stvarno ne razumijem što je kontroverzno u onome kaj pričam.
              Svi znamo situaciju sa Sony fanbojima ovdje i to svako malo izađe na vidjelo tak da se osjećam ko da me jebete bezveze.