fensisuperstar znači gledam kroz lufter od vrata kakvo je vani vrijeme i taman opali grom negdje blizu znači pol sekunde je bio dan btj. ruke mi se tresu ima par minuta. kao da sam jebote jeo algidu i vozio sa dignutom ručnom
chono7 Sta si se usro od malo Thorove akcije 😁 Meni je roknuo 3m od ulaznih vrata, spicio strujni ormaric i falio auto za metar.
Tzereen weky Jeb'ga. To su američke pizze. Nešto sasma drugo od onog na što smo navikli. Ali probat će se, nema mi druge. To je moje prokletstvo, sve moram probat (kaj se hrane tiče...).
Fenix Na slikama na Instagramu izgledaju sočnije i bolje nego ove na slici. U svakom slučaju idem poslije posla isprobat jer mi je žena jedva dočekala ovo 😀 EDIT: weky eto, pa ni ne izgleda loše.
Tzereen Fenix Ajd se zaleti do Leggiera na Ravnicama ondak. Nismo se vidli 145 godina. Donesi i meni pizzu 😅
sandidam Ovo ne izgleda ni slično kao onima iz SAD-a. Barem jednom tjedno bih uzeo pizzu iz dominosa dok sam živio tamo jer su bile ultra jeftine a sasvim solidne za tu cijenu. Nisam gledao ako kod nas ima u ponudi raznih tijesta, ali ako ih ima, probajte “pan” tijesto 🙂
weky Gledam njihovu online narudžbu i pizze mi se čine strašno malene. Šta nisu kod nas pizze puno veće? Tipa 35-40 velika, a 50-60 jumbo?