maverick fensisuperstar ta igra i dan dana izgleda, igra se i zvuci odlicno. Ne treba rimejkati svaku jebenu igru na ovoj planeti...
maverick wooddiebone Da makne fuljavi žuti filter sa slike. To da, no onda bi trebali masu igrara sa tog gena remasterirati jer je tada to bio trend.
wooddiebone maverick Baš je. Sve igre iz te generacije izgledaju ko američki film sa radnjom u ili blizu Meksika.
TITANXIS Zagreb 1990. koncert Davida Bowiea. Apropo njega danas na HRT2 u 23.25h glazbeno-dokumentarni film "Uz Bowieja "Priča o Micku Ronsonu (2017)"
TITANXIS Vjerojatno većina vas je čula za ovo ali za one koji još nisu pa evo: https://smartlife.mondo.rs/tech/platforme/a39749/Serija-Fallout-stize-na-male-ekrane.html
Fenix Pisali smo i mi o tome: https://ffa.hr/vijesti/amazon-i-kreatori-westworlda-zapoceli-rad-na-fallout-seriji/47058/
Torgue Ljudi, dal netko kupuje igre s Fanaticala? Zanima da li je stranica vjerodostojna iliti legit, kako bi rekli mladi.
Fico Torgue Jako puno koristio. Ako uzimaš za Steam, ne moraš ni vezati Steam račun, dobiješ direktno kod. Inače, Fanatical i Humble Bundle su ti posve legalne opcije jer nabavljaju ključeve direktno od izdavača igara.
Torgue Heat Fico Hvala na odgovorima. Na Humble-u inače uzimam, ali gledam sada malo druge opcije kad su najavili promjene s mjesečnim bundle-ovima.
Fenix Jeste li pratili ono s Matejom u Beogradu? Ako je ono s mobitelom istina, a izgleda mi uvjerljivo, to je to... Inače, strašno su mi se zgadili mediji s klikbejtanjem. Trebale bi postojat neke granice.
Flipper Fenix iskreno, zgadilo mi se sve od milkanja i klikbejtanja oko Mateja i Dokovica. Inace je pocetak godine mirniji, pa im je svima ovo doslo kao naručeno. Ali ogavno.
TITANXIS To sa Matejom je prava enigma, to sa mobom nisam popratio ak je bilo nešto novo, neznam! Ja imam neke svoje verzije ali ću zadržat za sebe, hehe!
Fenix Matador rekonstrurali su danas sve sa snimki. Čovjek je doslovno napravio krug natrag do rijeke. Jedino ga nisu snimili dok je pao, ali lokacija mobitela poklapa se s lokacijom onog nečeg, što je bilo u rijeci na onoj jednoj snimci, a koja je autentična.