Nexus lol, u Međimurju su izabrali župana koji je priznao da je kriminalac s 80% podrške.
Kakav narod, takva vlast.
Blebetaonica 2
- Uređivano
Deadwalker
Pa ne čudi. Pobogu, Bandić je prije 5 godina dobio izbore dok je vodio kampanju iz Remetinca
"Nek je krao, i nama je dao" mentalitet.
- Uređivano
Nexus Djeco zapamtite! Kriminal i neprijavljivanje istog se isplati! Vidi kako institucije reagiraju prema neistomišljenicima.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2330434
Edit: vjerujem da nije bi ova čista, ali ovo je tipičan primjer u Hrvatskoj. Što prije ukinuti barem 50% općina i 70% županija.
Ta žena je vjerojatno veće smeće od svih koje je prijavila.
Odličan novinarski posao. Politički instaliranu marionetu su pretvorili u heroja.
Deadwalker Vi ste izabrali osuđenog kriminalca koji cosplaya Isusa.
Ekipa iz Virovitice je izabrala Kirina koji je vrlo vjerojatno dao likvidirati čovjeka koji je otkrio malverzacije.
weky Vi ste izabrali osuđenog kriminalca koji cosplaya Isusa.
weky Ekipa iz Virovitice je izabrala Kirina koji je vrlo vjerojatno dao likvidirati čovjeka koji je otkrio malverzacije.
Jubito Vepar je HDZovac. Kak opravdat članstvo ako nisi rokno bar 2-3 lika ?
Neznam ako pratite James Webb na putu prema La Grange tocki, ali za sada sve ide vrlo uspjesno. Sekundarno zrcalo se deployalo i 3 od 5 slojeva sunshielda
https://webb.nasa.gov/content/webbLaunch/whereIsWebb.html?units=metric
Fenix nisam joj prenio jer sam se testirao prije Nove godine i test je bio negativan (sad jedino ako je test bio lažno negativan). Također, dobila je još jedna frendica virozu od mene valjda jer je dobila simptome kad smo se vratili s proslave (bilo nas je 7 na proslavi u Opatiji) i bila je na testiranju te je i njen PCR negativan. Tako da, osim korone, ponovo vladaju i viroze.
Kolegica s posla je preboljela prije više od godinu dana, ne želi se cijepiti i bila je na proslavi Nove godine u jednom klubu gdje su svi gazili jedni po drugima tako da se vjerojatno zarazila tamo. Kupio sam danas test u ljekarni i doktorica mi je rekla da se testiram 5 dana nakon kontakta tako da ću u nedjelju napraviti test.
Inače, trebao sam imati 3 druženja ovaj vikend no sve sam otkazao da ne bi nekog ugrozio ako sam potencijalno zaražen no zasad nema simptoma i sve je ok. Kažem, ja sam prebolio i cjepljen dva puta pa je mala vjerojatnost da me baš okači, ali naravno da postoji.
Picek Također, dobila je još jedna frendica ******* od mene
HRISTOS SE RODI
fensisuperstar druze da ovakvu karikaturu Muhameda napravis, muslimani bi te nasli i pogubili lol.
Sretan ti Bozic.
maverick karikaturu
ja se nadam da se šališ?
fensisuperstar sprdam se lol
Oprosti ali to sto si ti napisao nije uopće šala. Upravo si čitavu vjeru (cca 2 milijarde ljudi) poistovjetio sa ekstremistima koji koriste takvu vrstu nasilja. Not cool man.
- Uređivano
Chill out, ne poistovjecujem nikoga...bozic ti je, ne budi ufuran. Popij koji whiskey i za mene
Vjeru treba zabranit.
Moja vjera je sveta crkva nediljkova
Ja ne kužim u čem je problem.
Pa tak izgleda srpski Isus.
Naš je onaj žgoljavi, al srpski je uvijek ovak izgledao.
yakuza_stinger Religije , ne vjere.