Fenix Uh, ja sam zgažen, a čini mi se da je i Fico u sličnoj situaciji. Ne znam tko bi to moderirao 🤣
voltriz Od nove godine me poklopila gripa strasno. Kasalj me satra. Radio vec 2 testa na oba negativan. Od silne muke kupio IQOS, da li ima jos neko ko ga koristi, koje heets kupujete?
renda voltriz Iskreno jedino mentol ima podnosljiv okus, bolje se prebaci na wiip, puno bolja stvar, probal obje, nakon godinu dana se vratil na cigarete ipak koje samo pusim sa zelenim tak da na kraju ipak ove alternative mogu pomoci da prestanes.
voltriz Znas sta je meni najveci problem, sto mi fali filter kod drugih alternativa a ovako je kao jos uvijek tu. Probao sam ovaj silver heets, onako ne znam sta da kazem.
Nexus Djeco zapamtite! Kriminal i neprijavljivanje istog se isplati! Vidi kako institucije reagiraju prema neistomišljenicima. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2330434 Edit: vjerujem da nije ni ova čista, ali ovo je tipičan primjer u Hrvatskoj. Što prije ukinuti barem 50% općina i 70% županija.
Deadwalker Nexus lol, u Međimurju su izabrali župana koji je priznao da je kriminalac s 80% podrške. Kakav narod, takva vlast.
weky Nexus Djeco zapamtite! Kriminal i neprijavljivanje istog se isplati! Vidi kako institucije reagiraju prema neistomišljenicima. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2330434 Edit: vjerujem da nije bi ova čista, ali ovo je tipičan primjer u Hrvatskoj. Što prije ukinuti barem 50% općina i 70% županija. Ta žena je vjerojatno veće smeće od svih koje je prijavila. Odličan novinarski posao. Politički instaliranu marionetu su pretvorili u heroja. Deadwalker Vi ste izabrali osuđenog kriminalca koji cosplaya Isusa. Ekipa iz Virovitice je izabrala Kirina koji je vrlo vjerojatno dao likvidirati čovjeka koji je otkrio malverzacije.
Nexus Deadwalker Pa ne čudi. Pobogu, Bandić je prije 5 godina dobio izbore dok je vodio kampanju iz Remetinca 🤣
fensisuperstar weky Ekipa iz Virovitice je izabrala Kirina koji je vrlo vjerojatno dao likvidirati čovjeka koji je otkrio malverzacije. Jubito Vepar je HDZovac. Kak opravdat članstvo ako nisi rokno bar 2-3 lika 😃?