fensisuperstar blade Božić bato s neba prska Nek je sretna nova srpska Stari hodža s tornja riče Bit ćeš srpski Dubrovniče koja si ti budala 😃
Fenix fensisuperstar strašno su shady, nikako mi nije jasno kako su uspjeli toliko napuhat procjenu kompanije. A loše će završiti 100%
TITANXIS Pa kak im je tak dugo trebalo da ga otkriju a toliko su ljudi isecirali i proučavali anatomiju a valjda bit će da su pijani to radili jer ko bi normalan radil takav posel. https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/zanimljivosti/4165290/znanstvenici-otkrili-novi-dio-ljudskog-tijela-nalazi-se-u-podrucju-glave/
doctorfreak TITANXIS Pa nije to ništ novo, samo su iz jednog veceg misica napravili da su ustvari 2...i svaki ima svoje ime... Kaj se same anatomije tice više manje se sve znam...osim mozga...kaj najkomplekanijeg organa u čovjeka.
fensisuperstar Fenix a klinci su zapaljeni za to kao da je čisti kokain sa kosova. mali od sestre od bratove žene ti je onak opsjednut sa robloxom. onak znas koliko je sati kad bi radije da klinci igraju fortnite pored robloxa. ja se nadam iskreno nadam da ce ih skršiti jednog dana i sve ih pozatvarati
Fenix member odličan tajming. Natječaj je krenuo. Prvo predlažete kategorije Pa nominirate Pa birate I bit će poklončića.
foggy fensisuperstar Đofko zna sta radi, ak si slusao njegove predgovore onda znas da jedini shvaća kakva treba biti Doom muzika, za razliku od onog sta se naslo na DLC-ovima.
fensisuperstar wooddiebone yep. odvratno u pičku materinu. doslovno izrabljivanje klinaca, a ti isti klinci su toliko zaglupljeni i otrovani da bih ih vjerovatno išli braniti 😃 treba klincima dat da igraju UT99, quake 3, kanter 1.6