wooddiebone Od svih ljudi, anime fanovi definitivno najmanje toleriraju bilo kakvu vrstu adaptacije i rađe će pokopat poprilično kvalitetnu adaptaciju nego imat nešto što nije apsolutno savršeno.
sori woodie ali ovo je baš brain dead izjava. Odi na netflix i pogledaj Rurouni Kenshin filmove koji su JEBENO TOP TIER.
pričamo o animeu kojem je OVA Trust and Betrayal bio najbolji rated anime masterpiece GODINAMA. Pogledao sam filmove, bio sam oduševljen. Pogledaj netflix Death Note i onda pogledaj Japanski Deathnote. Netflixov death note je fucking garbage. Japanski Death Note je vrh. Oćeš reći da je Alita: Battle Angel sranje? izvrstan film, jebeni fan ratings. Sve to dolazi od anime/manga svijeta. Fanovi nisu loši kritičari, oni samo ne žele gledati neko sranje kojeg prodjuceri istoga zovu nešto što je vrlo slično originalu a onda sjebu sve što mogu sjebati.
Pogledaj Anime barem par epizoda. Pogledaj seriju. Vrati se i reci mi opet da imaš isto mišljenje.
Znači ako si fan JOJO bizzare adventure ovo je baš top adaptacija kad znaš kakav je JOJO anime
isto tako Ginatama live action je hilariously vrhunac. A pričamo o hit animeu koji je spoj debilizma i vrhunskog shonen combata.
a da ne pričamo Blade of the immortal, Assassination classroom i ...OLDBOY?
Stvar je da ima pun qrac loših Anime i manga adaptacija. I zašto bi itko hvalio nešto što je doslovno sranje. Ne mora nužno pratit priču kao original ali brate doslono kad je nešto sranje onda je sranje i nište se drugo ne može reći.
To nije oh mi god anime soyboy 40 year old virgin living in a basement watching anime all day situacija.
To je: adaptacija je sranje, shut the fuck up. It sucks donkey balls. Saka žestoko. Znači mogu ti nabrojati toliko loših anime adaptacija. I netko će ih pohvalit, ima negdje neki debil koji će reći:"OH MOJ BOJŽE, TI ANIME SALTY PIZDEKI KAKAJU PO OVOM MASTERPIECU"
Yeah sure. poštuj tuđe mišlj... shut the fuck up. Ne. Kad je loše je loše.
Woode. Nemoj me trigerat više 😃
i Ace Attorney adaptacija je jebeni top.