Fensi glavu gore, kao sto sam kazes sad se osjecas bolje i to je najbitnije. Sve se desava sa razlogom u zivotu, ocito ona nije bila spremna na obiteljski zivot i takvu ozbilju inace ne bi to radila.
Ima par mjeseci sam prekinio jednu petogodisnju ozbiljnu vezu gdje smo vec trebali pocet zivit skupa, bili na samom kraju kupnje stana, pa je to sve propalo. I tu smo malo stali i rekli da ne zurimo, da je to neki znak, samo jbg na kraju nisam moga uzet zivot u svoje ruke i dat joj sigurnost neku sta cemo i gdje cemo. Ona je vec zavrsila faks, imala super posa koji moze radit cijeli zivot bez problema, ja sam svoj faks oduzia zbog prebacivanja u zg i jos se pronalazim koji je moj zivotni posao i ne bi bilo fer da sam je vukao da ostavi super posao pa da ode sa mnom u st ili zg ili bilo gdje kad nisam imao cilj konkretan kojeg jos i danas trazim, jer musko mora biti to koje ce vodit osobu suprotnog spola kroz zivot. Cura je bila stvarno super, zgodna, karakterno dobra, nikad problema samo eto nije bilo do nje i da se danas, sutra sretnemo negdje mozemo pruzit jedno drugom ruku i najnormalnije popricat. Mislim da je respekt najvazniji poslije duge veze, sve ostalo brzo prode. Sto nemogu rec za svoju prvu curu prije. Tu stvarno nije bilo do mene, a ona je bila drama queen tip i to bas poprilican, a trpio sam jer mi je bila fizicki privlacna i skuzio sam tad da se veza nemoze temeljit samo na tome. Svaka nova osoba donosi neki drugaciji pogled na svijet, neko iskustvo, zato sam nakon te ima potrebu za izivljavanjem, a evo sad nakon ove veze uopce nemam, promijenili su se prioriteti neki i to treba ic svojim tokom. Nigdje nema zurbe. Imas sina i to ti je najvece blago koje mozes imat. Zato samo glavu gore i sve ce se rjesit 👌.