yakuza_stinger TITANXIS ne zna se tko je veći beta soyboy. Ni jedan nema prirodnu commanding alpha dominaciju nego se moraju konstano podsjećat na to.
zontra TITANXIS Sad sam pogledao. A sta ces, nije bio na razini Mladen, ali je i sam rekao da ga nije pogodio set. Steta sto se Eduarda nije sjetio.
TITANXIS zontra Na prvu mi je izgledalo kao da mu Mladen pušta. Već sam se ponadao da će natjecatelj osvojit jer nekako zavisno o ekipi navijam za njih a i ekipa je danas bila loša jer i sam znaš kak je ispalo.
master_x zontra Ne samo da izgleda,nego je i okus ko da piješ ukiseljenu jabukovaču.Najgori Šveps za kupit.
Garrus_V tek sad shvacam sto je @Torgue htio reci. nisam htio ispasti glup pa sam i ja covjeku lupio reakciju. kao ono kad se smijete jer se svi ostali smiju ali zapravo pojma nemate o cemu se radi.
Garrus_V da, shvatio sam, ali nisam prvotno vidio da je banan. sta ja znam, mislio sam da je neka fora koju jedino ja ne razumijem 😃. ne pitaj.
Heat Garrus_V I ti si mene zbunio, mislio sam možda da vam je maverick priznao da inače "obavlja posao" 2 tjedna bez prestanka.
zontra wooddiebone Koliko sam skuzio (a moguce da sam totalno u krivu), maverick mi je napisao nesto zbog cega je dobio ban od 2 tjedna (valjda, za ovo nemam ni ja pojma), pa cemo morati cekati 2 tjedna da vidimo jel bio na Tinder dateu.
buz Fenix Taman hodao na gablec po vani, proletjeli su mi točno iznad glave. Bilo je prekul, buka je zaglušujuća, naježio sam se.
weky Fenix Je li itko iz ZG gledao avione jučer? Još bolje. Iz Velike Gorice. Zvuk im je impresivan, baš grme.
Fenix wooddiebone je li bilo jebenije nego ono kad je prošle godine letio američki F-16? Nažalost nisam u ZG ovih dana, a baš sam ih želio vidit
wooddiebone Fenix Nisam gledao F16 tada, ali ovo je bilo par preleta i krugova. Ful jebeno mi je bilo kaj si ih mogao pratit cijeli put, bar s moje strane zgrade. Jako su brzi avioni.