wooddiebone Ovaj drugi lik je Husein kapetan Gradašević sa krvavih njiva. @blade imaš sreću ako te ne ubode špicom ustomak.
blade Raziel Ovo čujem barem 2 put na dnevnoj bazi. Razlika između mene i Rimca je što sam ja imao 2 iz fizike. I nemam novčanu pozadinu kao on. Nije big deal razlika, ali dovoljna. Inače popušio sam dvoboj. Svejedno bih mogao biti aktivniji. Količina podbadanja me podsjetila da ovo može biti zabavno mjesto. Pogotovo za provociranje. 🥰
buz Garrus_V To sto je blade dobio 23 kile je vjerojatno znak da je u sretnoj vezi. Ispravio sam ti tipfeler.
bosscorelli https://prnt.sc/20nferj @Brijac Cime sam te povrijedio , reci da ispravimo stvar 🙁 Odsad cu ti samo srčeka stavljat , da te ne razljutim.
Fico bosscorelli Nemoj se sekirati. Ovaj gore na slici glumi jedanaestogodišnjaka, a Brijač samo je jedanaestogodišnjak. Tako reagira prema svima s kojima se ne slaže. 🙂
Fenix Fico znači ja ovaj poop emoji kad vidim bilo gdje na internetu, vidim njega 🤣 Brijac, ne zelim reci da si govno, nego jedino od tebe vidjam taj emoji, pa mi se urezao ovaj prizor iz notifikacije koja me često blagoslovi - tvoje ime pored poop emojia
Zero blade Klik na ovaj link, i reakcija srce i bit cu vam zahvalan cijeli dan, a mozda i sutra Bio sam malo iskreniji i prizemljeniji od tebe, megafrende.