https://www.faceb ook.com/playstation/photos/a.473440516802/10158810607081803/?type=1&theater

edit: spoji link, inače ne radi na forumu

Heat hvala. idem si samo pistachios pripremiti i guinness otvoriti. cujemo se nakon dva sata.

steta sto ne znam arapski, u kurac!

Nisam upućen no je li to povodom parada ponosa? Ako je onda jbga, ništa drugo nego prcanje jedni drugih.

Dok neko puni račune, ljudi se prepiru oko spolne orijentacije i čiji je bog u pravu.
      Talibani s druge strane samo čekaju kakti opravdan povod za napad. Ako znam nešto to je da ih netreba prcati nepotrebno. Mi u zagorju kažemo ako vragu zvoniš jednom će otvoriti vrata.

pravednik Nisam upućen no je li to povodom parada ponosa?

ma mislio sam na Dubai od krankšvestera 😃

Ovo sam ja zbog ponovne odgode cyberpunka

@Zero dida, sretan ti rođendan želim i sve sve najbolje. 🙂 Živ, sretan i zdrav bi i naravno mlad zauvijek ostao.

pravednik Dok neko puni račune, ljudi se prepiru oko spolne orijentacije i čiji je bog u pravu.
          Talibani s druge strane samo čekaju kakti opravdan povod za napad. Ako znam nešto to je da ih netreba prcati nepotrebno. Mi u zagorju kažemo ako vragu zvoniš jednom će otvoriti vrata.

znam da nije ljepo od mene, ali ja se istinski ismijavam tim politickim, sex, femi kremi, rasnim, vjerosipovjesnim itd raspravama i kasnije posljedicama. u subotu 500ak balavaca do momaka ubilo boga u policiji u pol stuttgarta iz jos kao policiji nepoznatih razloga lol, kasnije medju uhapsenima i nekolicina hrvata. kako se ne smijati idijotarijama i nekompetentnoj policiji?! slag na tortu je neka kretenska svabica koja se nasla izmedju hooligana i policije i dobila po lampi pendrekom od policajca, slucajno, i sada poziva na nasilje policije ala slucaj floyd! pa koji si kurac radila tamo jebem te maljavu. steta samo sto nisam bio tamo i usputu ugrabio karton kokica i chupa chups lizalicu.

maverick Nadam se da će te naše majmune zatvoriti, a ne da ih deportiraju nama.

Heat to su momci 17 do 20 i kusur godina, vjerojatno rodjeni tamo ili imaju papire. nista od deportacije, ne boj se. medjutim uhapseno je 20ak momaka, a ostatak lipo moze plotati novi attack. policija dobila gorke batine od balavurdije lol. kazu nezapamcena makljaza u tom gradu tamo jos od one poznate sa englezima u centru stuttgarta.

zapravo najgore od svega je to sto ima gomila unistenih izloga, prozora i automobila. bacalo se kamenje po policijskim autima. malo se previse gledaju vjesti i dogadjaji po americi ocito. ta zemlja je toliko kancerogena i njene metastaze zahvacaju brzinom munje sve s cime dodje u doticaj.

pravednik
              Ja se ne slažem s ovime uopće.
              To samo povećava njihovu strahovladu.
              Nema kompromisa.
              Kad je Charlie Hebdo objavio svoju karikaturu Muhameda, sve novine su trebale objavit to, a ne se skrivat ko pičke. I onda lagano svaki napad spriječiš ili kazniš.
              Treba izvuč govna na sunce da se posuše i onda ih je lakše pobrat lopatom.

Sve najbolje. Do kad misliš igrat te dječije igrice?

Dok Kojima ne dovrši Silent Hills.

Drugi put u godinu dana da mi je plomba ispala iz 2 različita zuba dok sam jeo kiki bombone. Vrijeme da ih umirovim.