Torgue Tzereen Ja imam donekle slično stanje, samo kaj mene peče, a ne boli. I nije baš jeben osjećaj... To bi ti prije bilo klamidija. Slično je bolikurcu, ali ne i isto.
Picek wooddiebone a i miš i tipkovnica su isto jedno od najprljavijih mjesta. Nemreš dirati miša pa nakon toga mišeka, to je dosta rizično.
wooddiebone Tzereen Meni je suprotno. Ja sam fat guy u svakom smislu 👺 Picek I ljevak sam tak da eto jednog benefita. Ne znam koji se vrag deprimiram.
Tzereen wooddiebone pa ako imaš kulen, kak si bez žene?? Ja i sa svoja 4cm stalno nešto nadjem, di ne bi ti?
Raziel Tuhy Ja bi vratio Chonu, kad već pričamo... Jedini član kojeg bi ja vratio je Krobi. Najbolji forumski dani bili su sa Krobexom.
Tuhy Raziel Imaš ga na Rebootu 🙂 Čak su ga i vratili nakon permabana, valjda da se poveća aktivnost na forumu 😆😅 I dalje dobri stari Krobi, niš se nije promjenilo.
wooddiebone Tzereen Zato jer sam socijalno anksiozna budala. Ne volim pit, a tek kad sam pijan se dobijem malo. Al otkrio sam spid i mrmu. Tak da male pazite se.
Picek darkfenix ček, jel Krobi Abacus? Ne znam ga kao Krobi no znam da je Abacus vraćen jer je trebalo povećat broj postova na forumu. Tako da pretpostavljam da je opet glavna tema kako je Ljubljana najbolji grad na svijetu i kako treba legalizirati prostituciju.
Tzereen wooddiebone jebeš i igre i drogu. Kreni putovat. Ako ništa drugo, penji se na Sleme pa na Japetić pa na Ivanščicu.
wooddiebone E da. I idem u New York sad početkom Prosinca. Mislim da 6.12. Firma vodi na planiranje marketing operacija za 2022. godinu. Fakat sam dobar job piknuo.
Tzereen wooddiebone kaj si reko di delaš? Moram ja promijenit firmu, čini mi se. Koja firma vozi u Japan?