wooddiebone Ma usamljenost me najviše jebe...
Nemam koronu nego cjela ta glupost oko nje.
Kuzim, nismo svi isti, ljudi nisu otok, treba ljudske interakcije tu i tamo da se osjetis normalnim i to je sasvim okej. Prođi kroz to sranje, neznam što je tvoj happy place ali ja od korone ispunjavam svoju kvotu kroz online pricanje i druzenje sa prijateljima, sad neznam za tebe. S druge strane, subotu i nedjelju sam imala punu kucu rodbine iz istre i zadra i dijete od godine i pol koje nije stalo bacat i razvlacit stvari na dvije sekunde i onda te ulovi za ruku sa svojim rukicama i po 67mi put te vodi u grand tour vlastite kuće i moraš se pravit fasciniran, pa su mi se potrosile socijalne baterije za neko vrijeme. I kičma. Ne zaboravimo kičmu.
wooddiebone zajednička frendica je uvjerena da je ova luda za mnom, a i meni se sviđa i baš smo pun kurac brijali na partiju, al ima dečka i lik je baš kul kaj je najgore od svega.
Ako ti ta cura sama ne kaže i prekine s njim, nemoj to dirat ni kroz satelit koji kontrolira robota koji u ruci ima kilometarski štap od adamantija sa vrškom zamotanim u ceradu.