StarFox_N tako je i meni bilo nekako bilo. Kad sam imao, ajmo to tako reći, životni zaokret, odlučih startat od nule i otić u Konzum u skladište (Adel zna). Niti brige, niti pameti. Pol ekipe se tamo žali da im je ovako, da je onako bla bla, a ja bio mentalno skroz na miru. Mozak na pašu, odradiš posao i odeš. I nitko te ništa ne pita, nitko te ne zajebava i voila. Druga polovica ekipe koja se ne žali je uvijek spremna na zajebanciju i vrijeme leti. A plaće su bile u rangu kako već budu. U to doba skoro kao zagrebački prosjek ako se potrudiš. Sad je zagrebački prosjek ipak viši, iako vjerojatno isfriziran.
Samo jebiga, ja sam imao problem sa smjenskim radom (pogotovo noćna), a i već mi se mozak dobro odmorio na paši pa je bilo vrijeme da se krene dalje. Bilo kako bilo, u skladištu se ipak stagnira, a ja to nikako ne bih htio pa sam otišao u uredske poslove opet. Mrzio sam ih, ali sad sam se privikao skroz. Jedino što ću i kod njih dosegnut plato kad je vrijeme za ići dalje. A gdje, to bumo vidili.