Deadwalker
Aha, znači bolnica/klinika (ne znam još točno gdje ćemo se testirat, to će frend organizirat pošto se tek u petak vraćam u Zagreb) osim potvrde u CovidGO aplikaciji, daje i fizičku potvrdu na papiru? Ili to moram sam isprinitat kad ju dobijem u aplikaciji?
sanzo
Evo ovdje piše šta je potrebno za pristup F1 vikendu u Monzi: https://tickets.monzanet.it/en/4661-monza/cms/faq-96/
Znači EU Green Pass Certification i online potvrditi svoju ulaznicu. Online sam potvrdio već ulaznicu, samo se onda još treba testirati i dobiti taj Green Pass.
Fenix
Je istina, taj tvoj link je na engleskom i tu mi je jasno što treba za ulazak u Italiju; Green Pass i ispuniti taj obrazac. Bio je još jedan link samo na talijanskom, ali to je Sanzo razjasnio da je za talijanske građane.
wooddiebone
Što je najbolje, tek sad kad sam malo bolje pročitao ulaznicu i preveo neke stvari sa talijanskog, piše da je ulaznica za sva 3 dana. Dok su mi u prvom mailu javili da sam dobio ulaznicu 'samo' za 12.9., tj. dan utrke. Tak da mi nije jasno zašto su trodnevnu ulaznicu poslali. No opet kažem, u Zagreb se tek vraćam u petak i vjerojatno ćemo ići frendovim autom, čisto da imamo najviše komocije i da ne ovisimo o drugima. Tako da ću vrlo vjerojatno za vrijeme sprint kvala biti negdje u sjevernoj Italiji.