yakuza_stinger Kada vidim u mailu ili tako negdje u službenim dopisima stavljanje nepotrebnih uskličnika za neke napomene, dobijem želučani virus instantno. Jesam li jedini?
yakuza_stinger Fico Poyy Imate li na stanju crne posudice??! Molim odg! lp i šta da čovjek odgovori? -
ikral StarFox_N Nije HDZ kriv, oni su lopovi i to im dobro ide. Narod je kriv jer je glup i inertan. Dođe mi da uđem u taj HDZ, pokradem šta se da i digne sidro.
yakuza_stinger Ja kažem imamo, ali koje? "pa znaš one one, one, ma kvadratne one, bla bla" Ali kvadratnih ima jedno 15 dimenzija "pa šta ja znam, hjoj, bla bla" i onde pol godine života na ništa, poyy
Tzereen Ok, super. Sad još uklopite riječi - triologija, ovo auto, mladež i pozdravljam svih. I nadodajte da je Tsushima 7/10. Komotno mi može na grobu pisati - ubila ga FFA.
oxi Kada moji drazesni susjedi nadrogirani i pijani nabijaju muziku cijelu noc do 4 ujutro, ja se onda taj isti dan dignem u 5 i pol, palim kosilicu i kosim do 9-10. Serenity 😌
maverick oxi e moja oxi ti ko kaka baba. Sta bi jedan moj drug reka: da si "normalna" i ti bi bila na party-u. Eto i fensi je poceo ponovo piti. Shvatio da je zivot inace predosadan.
Icek oxi Kada moji drazesni susjedi nadrogirani i pijani nabijaju muziku cijelu noc do 4 ujutro, Moji susjedi na bazenu cca 20m od mojih prozora znaju cajke puštati kad im ekipica dođe (podmladak jelte). Istrpit to ja, nije bed (slušalice na uši i deri CoD) 😃 E onda narednih dva dana ja "malo glasnije" puštam Slipknot. Upsić 😃 I ofc, sasvim slućajno su zvučnici baš na prozoru okrenuti prema van. Upsić 😃 A ako je veliko društvo te postoji mogućnost da je netko metalac pa bi možda i mogao uživati u mojoj buci, onda navijam Hyunu i/ili Hatsune Miku do daske - e to sigurno nitko normalan ne voli 😃 😃 😃
oxi maverick e moj maverick, ni brige ni pameti, onda cu ti odgovorit ko baka: stani u miru kad ti je bog da.