maximalni
NIkad bježat. medvjed rijetko napada iz zabave. Najčešći napadi su zbog mladunaca, ako nabasaš na metar od medvjeda i prestrašiš ga ili ako je mega gladan odnosno mega ljut. Najčešće se medvjed više čovjeka prestraši nego čovjek medvjeda.
No ako mu okreneš leđa i počneš bježat, predatorski instinkt se probudi i krene za tobom, a medvjeda nečeš samo tako pretrčat. Ako si udaljeniji od njega, polako se i u tišini okrenut prema njemu i povuči se unatrag i tek kada ti njega niti on tebe više ne vidi možeš okrenuti leža i ubrzanim korakom (nikako bježat) napustiti lokaciju. Ako si relativno blizu, suprotno instinktu, treba krenuti prema medvjedu uz što više buke i svjetla (ako je sumrak ili mrak). Nikako medvjeda gađat kamenjem ili nečim, jer ćeš ga raspizditi, a onda te više nema. Samo polako prema njemu, derat se, odvnut muziku na mobu, lampu (ako imaš probbing light još bolje) u oči i hrabro. U 99% slućajeva će medvjed dati petama vjetru.
Ja sam na Hreljinu (mjesto pored Rijeke) imao nekoliko susreta sa medvjedima i uvijek sam imao sreće da nisam uopće zanimao beštiju pa se povukao, a ja također u suprotnom smjeru. Jednom s frendom po noći naletiti relativno blizu i nije bilo povlačenja. Pali rasvjetu i urliči što glasnije i hrabro naprijed. Medvjed se povukao hrabro poput oxi 😃

Meni je jednom jež pretrčao cestu. Bilo je scary. Pikavi je.

Icek Ja sam na Hreljinu

Cekaj malo koje si ti godiste.

oxi '81. 😁 Gore stalno visio od 1996.-2005. negdje.

Icek pitam jer ja sam jedno dva kilometra dalje hahahhaha rekoh jos ce bit da smo isli u skolu skupa

oxi Ne ne, ja sam iz Rijeke, ali mi je ekipa iz srednje s Hreljina pa sam visio gore stalno.

Kakvi crni medvjedi, sasvim normalno rješenje situacije je da zapališ noge i potrcis brzinom Tuhija kada ugleda pelinkovac.
          Kad je leonardo di caprio izvukao deblji kraj protiv medvjeda, kakve onda ja jadan imam sanse.

Tuhy sto bi rekao svima poznati merchant iz resident evila 4: "A wise choice, mate!"

Pazi se Jameson izuva!

Jebote, kupit ću Xbox kolko me strefilo...

Tuhy Je, sad kao radi malo alkohola 🙂

Flipper
            Danas isto bio giveaway. Vidio post doslovno minutu nakon objave, prošao dvije godine njihovih videa i nigdje tog winning teksta. Bacio sat vremena života za kurac.

Icek ista stvar. Glava me boli koliko sam toga pregledao i ništa. Jbg. 🙁

Flipper
                Našao sam 3 videa gdje piše da se tu ne nalazi XSeX i ispregledao sve okolo naokolo i drek. Ako su odmah makli tekst i pustili da ljudi uzalud mahnito traže i nabijaju klikove na videima...ono...

Dobro pa si skužio o čemu se radi.
                Konzolu je dobio onaj koji gdje zna tražiti.

A kako zna...
                😅😁