sanzo Ma privatni smještaj, neki apartman smo uzeli. Izabrali smo Pazin kao bazu jer je sredina Istre pa možemo na sve strane. Planiram jesti svuda okolo, a tamo spavati. Idemo baš razgledavati jer nisam baš nešto bio po Istri. Kupat ćemo se u znoju.

Pa dobro, bar znamo po njegovoj konstituciji da se razumije u hranu.

buz
    Istina, imaš cca pol sata za bilo koju lokaciju u Istri. Šta se tiče restorana, pazin baš i nema neku ponudu, ali u okolici možeš nać nešto.
    Pogledaj Vela vrata u Bermu, Konobu Danijeli u Kringi ili Konobu Marino u Gračišću ako oćeš neku tradicionalnu istarsku kuhinju. Drugi peron u Cerovlju ili Tinjanski vijulin u Tinjanu za nešto mesnato. Ribu bi preporuči da ipak gledaš negde bliže mora, bio sam pred malo u Troštu u Vrsaru i brancin im je bio odličan. @fensisuperstar će ti sigurno znat bolje od mene za restorane bliže obali, ipak je on tamo doma 😃

edit
    Samo da napomenem da od kad je korone nisam baš po restoranima, pa provjeri da uopće rade i da li imaju za sjest mjesta

Ako doletiš do Labina, tu rade manje-više svi restorani redovito pa možeš u stari grad do Ferali, Rumore ili Velo kafe. Kvalitetni restorani. 🙂

krpa Rumore je plan odmah prvi dan. Idemo ZG - PU, naravno po staroj cesti uz more i ručak u Labinu pa do Pule.

buz
        Oho fino fino. Rumore ima i dobre burgere ako je tko željan jesti alternativu pizzi, a tradicionalnije hrane (fuži i gulaš npr.) nemaju. Ako budete to htjeli, onda izaberite neki od ona druga dva spomenuta. 🙂

foggy to je dobro, zapali sve sto treba plus depilacija 😀

buz inb4 " meni ne treba", krema za sunce faktor 50 obavezno, mazite se ko da sutra ne postoji, slavonci gore brze od foggyevih dlaka.
        Slavnim rijecima:

Funfact: lik koji je za volanom je moj bivsi instruktor iz analiticke kemije.

Ne treba mu krema, samo ga restorani zanimaju.

Heat Thank you. Žderat, ma ne sunčat.

@oxi Dobro da nisam slavonac. 😎

buz Dobro da nisam slavonac.

Sve je to isto. Ko sto su istrijani za vas od karlobaga pa sve prema zapadu, i dalmatinci od karlobaga pa do dubrovnika.

oxi Nisu li???
              Bez brige, mazat ću se pošto mislim voziti topless uz obalu. A onda tu lako izgore koljena i ruke kao što sam se osvjedočio prije 2 tjedna. 😄

Koja je opće autohtona istarska klopa?

Ja se sjećam jednog dobrog azijskog u Poreču i super burger u Puli. Htio sam nešto domaće, ali na kraju, najdomaćiji je bio taj Istarski burger.

Tzereen Fuži, boškarin, tartufi.
                  Doduše tartufi su navodno afrodizijak, a ja sam na odmoru pa neću da ženi neke gluposti padaju na pamet. 😄

buz Nisu li???

Pa da, zato i kazem, posto si slavonac, sunce neces moc izbjec, kapice i sun protection, i mozes zamezit bez straha.

buz u svakom slučaju, ugodno sam iznenađen s Istrom. Osim u Zagrebu, to mi je najdraži kraj u kojem bi živio. I priroda i ljudi.

foggy fensi mi je mrak, ali su mi draže njegove brojne frendice.

Nisam nikad bio u Istri, ali sam bio u Italiji, to je isto.