Fico
Molim te nemoj se skrivati iza rukavica, većina pitanja koja se trenutno postavljaju nisu iz želje da se nešto nauči
OK, kako god ti kažeš...očito ne kužiš funkciju foruma onda.
Nemam što reći o tim brojkama jer nisam stručnjak da znam kako na R0 faktor širenja utječe veličina virusa. Ne znaš ni ti. Ono što znamo, jer su upravo stručnjaci to govorili, je da se COVID-19 širi puno lakše nego virus gripe.
Samo sam te pitao za tvoje mišljenje. Činjenično su slične veličine te kao takve prolaze kroz gotovo sve zaštite, osim ekstremno specijaliziranih.
Koliko ljudi nosi maske nije 1 ili 0, već je samo faktor u kontroliranju širenja
Pa sve u redu onda. Ja sam također tvrdio da ima puno više faktora od nošenja maske. Znači slažemo se.
I ono posljednje, a to je ono što vam najviše od svega smeta, je to da se više ljudi cijepilo ove godine protiv gripe.
Zašto mi smeta cjepivo? Primio sam svako cjepivo od rođenja, nije valjda da me nazivaš antivaxxerom zbog korone? To je potpuno nelogično i ispadaš neznalica (što nisi). Potpuno nepotrebno.
Kada smo kod podataka o broju cijepljenih protiv gripe u 2020. u SAD-u je broj distribuiranih cjepiva povećan s 174 milijuna na 189 milijuna. Ne znam da li je to baš dovoljno da smanji broj slučajeva za 90% year-on-year. Uglavnom, vidjet ćemo u narednim godinama kako će to izgledati.
wooddiebone Dok je radio ovaj presmiješan "meme"

Ne znam kako me uopće možeš stavljati u isti koš s ovom dvojicom i sličnima. Ja barem pokušavam pružiti argumente, nisam šupak prema NIKOME (osim prema svojim sugrađanima, kako vi kažete) i stvarno ne kužim potrebu za tim. Čemu jednoumlje? Širi horizonte.