DarkPunisher Na browseru upisi 192.168.1.1 ili 192.168.1.2, i onda upisi username i password od rutera (pise na poledini rutera). Username je najcesce user ili admin
Zero Da, realan datum. Ako ni ove godine ne bude Infogamera, teško da će biti i nekog većeg okupljanja FFA-ovaca. Cijepljenje ide puževim korakom i pitanje je kada će dopustiti neku normalu za rad unutar birtija i ostalog.
Deadwalker U Rome 2 Total Waru večeras pokorio Hrvatsku. Mislim da je time završilo razdoblje prosperiteta u mojem virtualnom carstvu.
fensisuperstar weky KAKAV RIM KAKAV I DO KAKVOG CRNOG TOKIJA, SRBIJA SEŽE DO MILVOKIJA ali bez kosova
master_x maverick Ima vec 2 tjedna otkako je ta zabrana,barem kod mene u Niedersachsenu.Barem je mir i tišina.
maverick fensisuperstar upravo tako. ionako vec pola godine ne rade birtije, kina, kazalista i sl tako da kuda uopce mozes otici lol, a hladno je ko u sibiru tak da ti nije ni do nocnih setnji. ne vidim bas svrhe u svemu tome. bolje da zabrane od 5h do 21h kretanje lol.