ante-sb još ću samo jednom ponovit. Kako god misliš nešto predočit možeš to napisati civilizirano. I dat ću ti jedan info, moj pokojni otac je srbin koji je došao živit u Hrvatsku kad je završio studije i živio je od onda u Hrvatskoj. Većinu svog života je živio u Hrvatskoj. Zato molim te lijepo. Naslušao sam se tih uvreda čitav svoj život, ja koji imam Hrvatsko Talijansko dvojno državljanstvo. Upadali su nam u kuću i radili pretres ljudi koji nisu išli u rat, nisu bili u vojsci i nisu ništa radili osim glumili nekakve heroje na vozilima sa mitraljezima koji nisu bili registrirani.
Dnevno.hr ima svoj counterpart u srbiji koji radi iste vijesti ali okreće tako da rajca srbe na hrvate. Nećeš vjerovati ali vlasnik je isti. Zato te molim da kad kreneš pričati o ovakvim stvarim ili staviš spoiler i napišeš da postoje politički argumenti koji neće svakome sjesti ili odeš u temu u kojoj pišemo o politici i navali narode.
I čisto da znaš moj pokojni otac je Šeksu osobno napravio portret i bio je prijatelj od Bozanića.
Lijep Pozdrav