Tuhy dok se ne propušta prilika da se po Sonyu il nekoj exkluzivi udari čim se stigne
Možda se Sony kritizira zbog toga što vuku stvarno loše poteze za korisnika. Zašto se i ne bi kritiziralo ili udaralo? Zašto kada se jednako udara prema ostalim platformama i igrama? Jadne ekskluzive. Što reći za sivonje koje ulete u Disco Elysium temu i pričaju o tome kako su PC standardi za kvalitetnu igru niski. To je očito ok jer nije protiv Sonyja. I nemoj mi reći da to nije istina jer i sam znaš da takvih nastupa na forumu ima. Da se posprdno priča o PC ekskluzivama i igrama. Da se na svaku dobru stvar koju Microsoft napravi mora ući s negativnim konotacijama. Da se na svako Perusonino spominjanje Nintenda mora naći netko tko će početi pljuvati po Nintendu. I jednako vrijedi obrnuto. Oni koji zagovaraju Nintendo će prcati Sony. Oni koji vole Xbox će prcati Plejku.
No znaš koje je najveće pitanje? I kaj sad? Netko na forumu pljuje po brendu. Umjesto da se žali na takve stvari "jao si ga ja", daj konkretan odgovor. Ovo je forum. Ima onoliko mišljenja koliko ima članova. Bilo bi dosadno da svi štuju iste stvari i kritiziraju iste stvari. Ne čak ni dosadno koliko zabrinjavajuće. Dokle god to završi na takvom podjebavanju ili još bolje, konstruktivnim kritikama, do tada je to u redu. Kada preraste u napad na članove, tada imamo problem i taj se problem uvijek dao riješiti.
Dajte se opustite malo. Kontriranje nečijeg ukusa ne smije biti razlog da netko gubi živce.