U kakvoj se to okolini nalazimo?
Ako se išta može reć za ovaj forum u zadnje vrijeme, to je da se Nintendo diže u nebesa (a reć nešto protiv njih je čista abominacija), dok se ne propušta prilika da se po Sonyu il nekoj exkluzivi udari čim se stigne.
Nekad opravdano, a nekad tek tolko da se naveliko nasere. Kad se prigovori članovima koji seru, onda ispadaš zatupljeni Zony (🙄) fanboy.
Meni ne smeta niš pozitivno kaj se veli za Nintendo il Microsoft, al pojedinci među vama to znaju baš potencirati.
Ajde mi, osim Mastera i Emilija, nabroji trojicu članova s kojima se ne može normalno komunicirati u svezi Sonyevih igara / konzola, te su im "argumenti" fanboyska prepucavanja i preseravanja.
Ovo da bi svi tapšali Personu po ramenima da prosipa po N i M je čista glupost, jedna od većih koje sam pročital.
Jako idete na živce sa tim da je ovaj forum leglo Sonyevaca koji ne dopuštaju argumentiranu raspravu i, da, osobno mi ide na živce taj stav.
Velika većina članova voli Playstation radi stvarno kvalitetnih igara na njemu i rijetko koji neosnovano pljuje po drugoj platformi.