Fenix slazem se, ali zbog situacije u kojoj jesmo trenutno, doza totlitarizma, ogranicavanje ljudske slobode i prava je nuzno jer kao sto vidimo ljudi bi radije zrtvovali ljudske zivote nego zrtvovali odlazak na kavu, fastivale i putovanja,i to samo na dva tjedna. Kada vijesti i portali promoviraju clanke s nazivima : zasto je vazno prati ruke i kihati u maramice, sve je jasno. Mislim da u normalnim obiteljima to smo naucili sa 3 godine.
Sada cemo svi bit doma 3 mjeseca ili vise a ne 2 tjedna, hvala bogu pa moja familija i ja si to mozemo priustiti,ali netko je napisao, vecina ljudi nemoze.
Ima ljudi s kojima radim koji su morali posuditi novce za kartu da dodju radit, nemogu zamislit kako je njima bilo kad su nam rekli da imamo jedan dan se svi idemo doma na neodredjeno.
Decko mi je zapeo u Zagrebu kod svojih a ja sam zapela tu u Rijeci, nitko nemoze kod nikog jer su blokade posvuda pogotovo kad se dolazi u Rijeku ili izlazi iz Zagreba jer ti treba prebivaliste da bi prosao. I sad kao svi normalni ljudi, neidemo nikamo jer nemamo 16 godina i prezivit cemo mjesec-dva bez da se vidimo, a vidimo se svaki dan na skype-u, i igramo ow i wow skupa, i cod, di ces bolje. Jos sam mu i poslala jedan skuplji paketic koji sam mu kupila na netu i sad se nemozemo svadjat zasto sam kupovala jer ja mogu samo ugasit internet ili se ne javit na mobitel. Win win situacija.