fensisuperstar maverick ne znam tebra kud će tvoja duša ali ima da se ostreseš dobro od black busha za večeru se jede skuša
maverick fensisuperstar to frend uzeo dve za mene dve za njega pa mi poslao dokaz, bio neki jebeni popust na black bush 20€ boca. ja ti gustam, svaki dan casicu poslje posla ili/i kad gledam neki film, ne popijem od susa cjelu bocu, izvrnuo bih se lol.
Heat Došao mi pozitivan test za koronu i imam temperaturu. Ako krepam prije nego odigram Cyberpunk, jeb☆☆ ću nekoga iz pakla.
prayer Heat stavi oglas da nudiš uslugu zaraze drugima za 10 dana izolacije pri Cyberpunk gamingu! Šalu na stranu, brzo se oporavi.
foggy Heat Drz se pajdo! Ak riknes slobodno navrati, budan sam po noci, al daj samo javi sta pijes jer ja svoje popijem pa nema za goste.
Zero Heat Ne brinem se ja za tebe. Prešao si skoro čitav AC serijal, što znači da si u stanju pretrpjeti sve nedaće koje ti život nanese.
maverick imao sam coronu i niki mi kurac nije bio. opija sam se dva tjedna u stanu od muke. prepolovio zalihe viskija pa sam sada u procesu nabavke. drzi se @Heat! tebe je izgleda dobro safacalo.
foggy maverick imao sam coronu i niki mi kurac nije bio Vidio sam da voziš merđu, znači ipak ti se nešto krivo desilo 😃