@buz žao mi je radi štete na kući i problema koji su proizašli. nadam se da ćeš to uspijeti što bezbolnije riješiti. kad sam čuo od frenda da je zagreb pogodio potres nisam mislio da je toliko štetan bio. nisam misliio da će netko izgubit život. nije dovoljno što se ljudi moraju izolirati da bi spasili sebe ili svoje voljene od mogunosti zaraze. sad moraju riskriati sve to radi toga što im je potres razjebo kuću, stan, Žao mi mi je roditelja tog djeteta što moraju prolazit kroz patnju i bol. Kod nas je situacija sjebana isto. manje od 10 kilometara od mene umrla je prva osoba od korone. Ja sam jedini u kući koji izlazi trenutno jer ne želim da se nešto desi mojoj majci. Trenutno spavam i boravim odvojeno od svojih ukućana jer sam kao osoba koja izlazi svako jutro po namirnice rizik za sve ukućane. Zato što ljude u mom gradu boli kurac za čuvanje sebe i ostalih. Briga ih za higijenu i za činjenicu da se ne bi smijeli okupljati po parkovima i plažama. Klince boli kurac jer znaju da nisu u opasnosti. Starce boli kurac, puše ko turčini i opijaju se. Evo upravo u parku kroz prozor gledam frajera u ovo doba kak leži u parkiću jer je previše pijan da ode kući. Ljudi ne mare za linije koje u trgovinama stavljaju. Linije koje bi trebale spriječit previše bliski kontakt i širenje korone. Ja sam morao ženi od 55 godina reći 5 puta da mi ne prilazi toliko blizu. Dok stojim u redu za kasu. Ja zbog takvih debila mroam spavati u drugoj protoriji. Ja zbog takvih debila ne smijem prilazit svom sinu i ženi koji su već bolesni. Sin mi je više od 10 dana za redom imao temperaturu preko 39. Pedijatrica dolazi na posao svaki dan iz Trsta što znači da je sad u samoizolaciji. Niti jedan drugi doktor se neće javit na telefon. Jedva sam uspio dobit čepiće za spuštanje temperature. Srećom sve je to sad puno bolje.
I onda dodjem jutros u pekaru u 6 ujutro. Nosim rukavice koje sam odmah nakon izlaska našpricao sa sredstvom za dezinfekciju. Dajem ženi 20 kuna i ona mi uhvati kruh rukama nakon što mi je uzela pare iz ruke. Da nisam retadirani debil koji je actually swipeao pare sa deizinfekcijskin sredstvom jebo bi joj mater u pičku. Uzeo sam kruh i izašao iz pekare. Doslovno joj stoji sredestvo za dezinfekciju ispred sebe. Ne nosi rukavice. Ne nosi maskicu. Postoji jebeni razlog zašto ljudi koji rade u trgovinama, pekarama i apotekama trebaju nosit rukavice i maskicu. Ne radi sebe, već radi drugih. You had one job.
ljudi čuvajte se, jer drugi neće.
also ako si jedan od onih pedera koji radi du trgovini sa ljudiima, radi isa parama a ne nosi rukavice i čisti ruke sredstvom za dezinfekciju svako malo imam poruku za tebe: jebem ti mater. eto šta!