Zero neidem traktorom jer bi me culi ljudi da kradem drva, kada idem psa setat po sumi nadjem drva obicno kada ovi iz opcine sjeku za dalekovode pa nosim drvo po drvo na ramenu, drvo po drvo, dva metra ljudi, sve to kosta.
Klade neznam bacat, nije bilo potrebe za sad.
Tzereen a nije bas, hrenovke i jaja su mi sve sto znam skuhat, kolace jedino znam radit ali ne zivi se od kolaca. I iritantna sam irl jer sve mora bit po mom jer ja znam najbolje iako neznam.
Ali mogu vam pokazat prije i poslje kad bude poslje, jer razbila sam taman zid i pocistila sutu, neda mi se vise danas radit 😐 za tjedan i pol dolazi kuhinja, drugi ponedjeljak pec, moram do tada sredit sve. Jedino sto cu platit covjeka je da mi montira visece jer nemam busilicu za kamen (ovo je kamena kuca) i neznam kako pravilno tiplu stavit, to sam naucila kad sam sama busila zid za nosac za tv prosle godine, ujebala sam i sefa i stanicu, mislim tv stoji nije pao jos, prezivio je i onaj potres, ali ima dvije rupe i dvije vide i tiple koje preko kojeg sam samo stavila nosac, malo me frfa nekad ali stoji vec godinu dana mislim ako je planiralo past palo bi do sad 🤷♀️