Tuhy Ja malo opustošio Cropp webshop sinoć 😍😍😍 Dogovorili se ja i moji da na dan izlaska Cyberpunka radimo u CP2077 merchu 😃, ova hoodica mi odlična. https://www.cropp.com/hr/hr/04c26-bbb/men-s-jogging-top123456789101112 Evo link ak netko hoće kupit, danas im još vrijedi 20%
Icek fensisuperstar Yup, ista stvar. Ne popijem kavu, ne kenjam do podne. Prvu gut u 9 ujutro, odmah monstrumi vrište da žele van.
fensisuperstar @buz @Icek ako ja odem u kafić prije nego se dobro otresem kući i popijem kavu nitko više ne ide na wc poslije mene.
Icek fensisuperstar Ja sam prije znao se probudit i spremit na kavu van. Popijem kavu i onda prošetat po gradu pa onda u trgovinu...dok bi došao doma bi već hodao kao silovani John Wayne.
weky Fico U fazi sam kada su mi napolitanke postale eliksir života. Gdje ima ovoga? Spar i Muller imaju milijun vrsta Mannera. Zna bit na akciji za 15 kuna vreća i onda se kupi jedno šest vreća s rumom jer je to hrana bogova. Mignoni su isto jebeni.
Heat pravednik Svaka čast teroristima s bliskog istoka, smanjit će pomirenje Hrvata i Srba sa 50 na 5 godina.