moschus
Bio sam da ak baš očeš točno znati i to 10 mjeseci na tri mjesta. Muzil u Puli, Taborec u Samoboru i D.O.G.S diverzantski odred Glavnog stožera u Stubičkoj Slatini. Bilo mi je teško u počecima što je normalno jer sve ti je to novo.
Naučio sam puno toga što praktičnog što filozofskog i teorijskog. Naučiš cjenit ljude, disciplini, samokontroli, naučiš biti smiren onda kada bi najradije eksplodirao od muke. Naučiš djelit i dobro i zlo. Svi ste jednaki u istoj kaši.
I kada sam odlazio, odnosno raspuštivao bilo mi je malo žao što se sve to završava. Lijepe i teške uspomene zbog drila koji sam iskusio ali i lijepih uspomena koji prevladavaju svakako i nema u tome ništa loše ako će neko provest 2 mjeseca i možda će i taj budući ročnik imati neke lijepe uspomene.
Ali kao što kažete u 2 mj neće puno naučiti ono što su prethodnici naučili. Ako ništa drugo znat će se služit oružjem.
Ne zagovaram ga nikako jer sam prvi protiv njega ali živimo u takvom vremenu kada zlo djeluje na svakom koraku i poduzimat će i drastičnije mjere i ako te ulovi nespremnog možeš samo ili dezertirat ili se pokušat suprostavit.