Prika restorana imaš dobrih kolk'oćeš u Poreču/okolici. Reci koju vrstu hrane preferiraš pa ti dam par mjesta.
Imaš sarajevsku priču ako hoćeš balkansku hranu, contadinu ako hoćeš bruka pizzu, imam barem jedno 5 dobrih konoba za "domaću" istarsku. kebab na svakom koraku 😃 Da se razumijemo ja ne restoranišem po poreču. Generalno imam par dobrih mjesta na koje idem iako ima 95% koje nisam ni probao. Poreč je velik.
Ako ti treba vina ili rakije samo zovi radim ti dostavu do poreča taman dok idem u mein kamp 😃
Sve ti mogu riješiti osim oružja i kuraba. 😃
Ako odeš u poreč, ima ti u vrsaru 10 minuta od poreča jedno 7 bruka jebačkih restorana. Konoba Petra, Restoran Trošt, Il Segreto, Vrsaranku, Fast Food Princ. U vrsaranki dok jedeš samo ti toče rakiju. Ladno naši gosti odu jesti vrate se razvaljeni. Pravi gazda.
U novigradu imaš X dobrih restorana. Na ulazu u Novigrad imaš "Ani" koji ima next level hranu.
A što se tiče plaže, sutra poslije posla uzet ću fotić i slikat ti malo plaže i okolicu.
a ovo što kaže @greyback parkovi i old man arhitektura su fakat brutalni u opatiji.
@sandidam daj dovedi grejbeka jednom do novigrada kad si u điru 😃