Dobro, studirao sam u Opatiji, obišao Kvarner i dobar dio Istre. Dalmacija ipak majka jbg. Mislim na plaze.
Blebetaonica 2
Prika ako te zanima isključivo kupanje onda šta je chono rekao - Rabac/Labin bih možda preporučio. Labin ima top restorane i fora stari grad, a Rabac lijepe nove plaže. U plan puta možeš ubaciti Plomin i Copacabanu koji je meni najdraži beach bar sa super plažom i top cijenama. Usput ćeš proći kroz Opatiji, Moscenicku dragu i ostala mjesta. Ne ideš kroz tunel učku neko izađeš u Opatiju pa preko stare ceste.
Ako želiš nešto dodatno vidjeti, a ne se isključivo kupati onda bih preporučio zaleđe Istre i neku plažu na lijevoj strani obale. Oprtalj, Grožnjan su predivni i relativno blizu Novigrada i Umaga. Ako treba kakav savjet slobodno se javi.
- Uređivano
Hvala svima na savjetima,ma isao bi se kupati ali ne fali meni mora.
Bio sam u Rovinju bio sam u Poreču ali davno i htio bi mozda ponovo…ostao mi u lijepom sjecanju…
sandidam a oko Poreča ima li plaza,restorana koji su dobri?
Vidip sam Copacabanu i mislio sam u Opatiju…ako budem u Labin isao sigurno cu tvoju rutu uzet.
@fensisuperstar prika nisam sam inace da sam sam ne bi trazio plazu nego gdje mozemo pivu popit hvala prika svejedno na ponudi
Daj baci neki link za plazu u Novigradu ili restoran molim te kad uhvatis vremena
A Opatija?ima li ona sve ovo?
Nekako dok sve ovo citam blize sam odluci da ostanem na istocnoj strani…
cini mi se da je istocna sto se tice plaza ljepsa a zapadna sto se tice znamenitosti
- Uređivano
Nije što sam od tamo, ali isplati se vidjeti Opatiju. Šetnice, parkovi i austrougarska arhitektura su nešto posebno. Jedino što su plaže u samom gradu teško smeće, ali ako ti nije problem voziti 10-15 minuta imaš u blizini Medveju i Mošćeničku Dragu. EDIT: Još malo dalje u Brseču imaš jednu od najljepših plaža u Hrvatskoj, samo je dosta zajebano doći do nje.
- Uređivano
Prika restorana imaš dobrih kolk'oćeš u Poreču/okolici. Reci koju vrstu hrane preferiraš pa ti dam par mjesta.
Imaš sarajevsku priču ako hoćeš balkansku hranu, contadinu ako hoćeš bruka pizzu, imam barem jedno 5 dobrih konoba za "domaću" istarsku. kebab na svakom koraku Da se razumijemo ja ne restoranišem po poreču. Generalno imam par dobrih mjesta na koje idem iako ima 95% koje nisam ni probao. Poreč je velik.
Ako ti treba vina ili rakije samo zovi radim ti dostavu do poreča taman dok idem u mein kamp
Sve ti mogu riješiti osim oružja i kuraba.
Ako odeš u poreč, ima ti u vrsaru 10 minuta od poreča jedno 7 bruka jebačkih restorana. Konoba Petra, Restoran Trošt, Il Segreto, Vrsaranku, Fast Food Princ. U vrsaranki dok jedeš samo ti toče rakiju. Ladno naši gosti odu jesti vrate se razvaljeni. Pravi gazda.
U novigradu imaš X dobrih restorana. Na ulazu u Novigrad imaš "Ani" koji ima next level hranu.
A što se tiče plaže, sutra poslije posla uzet ću fotić i slikat ti malo plaže i okolicu.
a ovo što kaže @greyback parkovi i old man arhitektura su fakat brutalni u opatiji.
@sandidam daj dovedi grejbeka jednom do novigrada kad si u điru
Da malo promijenim temu. Prvi put u životu baš za ozbiljno gledam Prosjake i sinove.
Kakav Netflix..maestralna gluma i bezvremensko pisanje. Radnja od prije 90 godina, snimano prije 50 godina pod teškom YU cenzurom, a dan danas toliko sve aktualno i primjenjivo
Fenix bome morao bi pogledat i prisjetit se. Zadnji put sam ih gledao prije 20ak god, a tad što sam uopće mogao razumjet kao glupi pubertetlija.
A inače, barem kako moj stari veli, serija je donekle preslika kako je to nekad bilo u selima i kako se živilo dok je on bio klinac.
- Uređivano
Pamtim Matana i njegove riječi poput izreke silo nečista i dektiva za onog istražitelja policajca kaj ga je stalno zakonski proganjal, hehe. Mislim da se glumac zvao Uglješa taj detektiv.
Bilo mi smješno sad se više ne sjećam detalja kad mu je neki doktor pristupio rekavši da je on sa "rebra" bolnic au Zg. a Šerbeđija njemu veli nešto krivo nabrajajući ostale unutrašnje organe poput đigerice i sl. Ma smješno.
Znači puškica se vraća opet u modu ajd neka, neka, nisam bil protiv vojnog roka nikad. To je inicijacija a mnogi se tome i vesele vidio na tv jer će imat konačno pravo oružje u rukama.
Vojni rok počinje 1. siječnja. Mladići koji upišu fakultet imat će pravo na odgodu - Index.hr
Prekini s takvim komentarima, ak te veseli puškica i pucanje slobodno uzmi pa odi, imaš posla u svijetu za 1000 godina.
Prisila da netko ide služit rok kako bi kasnije bio draftan za tuđe probleme i pare nebre biti normalna. Treba ostat na dragovoljnom.
Očito neznaš težinu svojeg svjetonazora ili si prešao 55 pa ti se živo jebe jer po našem zakonu više nisi obveznik, ni rezervista. Nek mladi ginu a?
Nema to veze uvijek sa ratom. Ko veli da nas pripremaju za rat. U vojsci naučiš i druge stvari a ne samo držat pušku i nema u tome nikaj loše.
Ovde malo tko a da ne voli pucačine, evo ja sam jedan od onih koji i ne voli baš tako nešto u igrama jer mi dosadnjikavo stalno pucat po nekom nečem.