Fenix ček malo, ti si rekao: Dajte dukata, ja sam sirotinja " , nisi rekao, "Dajte Fici Dukata". Sad mu ti šalji😂

Fenix Trebali ste Fici poslati dukata, on je ostavio jubilarni post. E sad…

Nemoj sad da sam samo ja bio nepismen :-D

Navuče vas Fenix na foru kao kurton pred jebačinu sa fensijem.

TITANXIS davno je počelo. Bio je u 60-ima u jednom selu u francuskoj outbreak koji je krenuo iz pekare. Ljudi se zarazili preko kruha.

Naletih na Photo dump na laptopu, iz 2019e kad sam dobio prekomandu u Istocni Afganistan, u pokrajinu Gardez.

FOB AP Lightning, 2900 metara nadmorske visine, granica sa Pakistanom. To je ujedno bio i prvi put da se vozim u Black Hawk UH60ci. Mislio sam si ostvarenje snova, ali kad sam sjeo u njega pokajao sam se istog momenta.

Tad sam takodjer po prvi put u zivotu cuo Phalanx CIWS na djelu (C-Ram) nekih 30ak metara od mene. Vece sam traume od njega dozivio, nego od granatiranja.

Fenix

Hvala Bogu, jeste.

Tad mi je to bilo donekle i normalno, navikneš na sebe, okolinu i život kakav jeste. Sad kad se prisjetim gdje sam bio i šta sam proživio, jeza me uhvati, i počne me biti strah.

Danas igram mamuran kao majmun sat vremena AC Mirage i ima misiju gdje mi piše "Free the ….."

I pobijem sve,lootam sve,cijelu zgradu, i ne mogu nać likove koje trebam oslobodit.

Nema ih i nema.

Ne znam šta da radim.

Bug il wtf!?!

Sve sam probala,čak sam se i glinom oblagala…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kasnije skužim da piše "Flee the …"

I odem van i misija riješena.

Glupan

Ima ko ideju za preporuku posla, tipa u pekari nekoj? I kak se to traži, doslovce pokucati tamo i pitati?

Tzereen šta je bilo?

Obično zalijepe na izlog ili vrata kada traže.

Želi raditi u pekari da si ispuni maštariju kako roka pekaricu i mijesi joj sise dok ova mijesi tijesto.