Fico Generaliziras na temelju jednog primjera.
Ne. ne generaliziram na temelju jednog primjera. Ja sam dao jedan primjer.
Fico . Znam dvoznamenkastih broj Gen Z ekipe koja na svojim ledima nose projekte za multimilijunske firme
slušaj fićo imam prijatelja točno dvije godine mlađeg od mene koji ima svoju firmu u njemačkoj i barata sa ugovorima vrijednim 300-400 milijuna eura. Kakve to ima jebene veze? Jel to znači da je svaki jebeni milenijalac potencijalno sposoban za takve stvari? Ne.
Danas su pogotovo u RH uvjeti zapošljavanja masu bolji nego prije. Milenijalci su imali problem da su u nekim poslovima morali raditi volonterski za đabe da bi uopće imali priliku dobit posao. Napravi to danas, vidi što će se desiti.
Tzereen Ako im se nešto ne sviđa, odu u roku od mjesec dana.
Zboriš istinu brate.
Fico Platezna moc nikad manja
To je problem države i onih koji istu vode.
Fico Svaki put kad se radni uvjeti pomaknu na bolje, dokazuju da je sve stvar kicme i volje.
Danas su radni uvjeti fantastični, i za to sigurno nije zaslužna mlađa Gen Z generacija već generacije prije koji su se isto tako borili za iste stvari. I vrlo vjerojatno milenijalci su imali iste spike za generaciju prije njih.
Garrus_V Generacije nisu losije nego samo drugacije
Istina
Ali mi smo imali veća jaja i jeli smo veća govna, nebitno kad nebitno gdje. U školi su nas učitelji šamarali kad smo bili debili i huligani i za to smo bili zahvalni. Imali smo respekt za starije i iskusnije ljude.
uzet ću @Tzereen kao primjer, pošto je on radio sa ljudima dosta. Tze koliko se puta na tebe na poslu, ili korisnik, ili netko od klijanata na tebe zderao, da bi to primio sa smješkom otišao kući napravio sendvić israo se i onda poševio curu i jebeno si ostao unfazed jer imaš giganuts?
Jbga. Meni došao čoek u noćnu na recepciji jebe mi mater prijeti se i ja ga gledam kao šalteruša. Danas ljudi nisu takvi, rasplakali bi se ili bi puknuli. Treba popit koji šamar dok si mlađi da ti narastu kohones. Gen z su možda potencijalno kvalitetniji i bolji i istina je da će voditi svijet, ali fali malo iskustva o tome kako pravi svijet funkcionira. Da popiju dozu realnosti.