danko-b DarkPunisher Tjesto je ko u Mlinar pekari debelo, ali te pitaju jel hoces normalno… Sir mi je najbolja stvar na toj pizzi, dobis ga bas puno i onak je rastezljiv. Ja i cura nismo uspjeli pojest cijelu pizzu, al doduse nisam bio ni gladan tak. Meni su bolje ove obicne pizze nekih 6/10 bi dao.
Tzereen Na prvu mi tijesto izgleda slično kao u Domino's. Očito Ameri tako rade. Mogla bi biti fina. Ali da, to je dosta drugačije tijesto od onih pizza na koje smo navikli na ovim prostorima.
wooddiebone Tijesto izgleda užas. Ja sam inače baš analan oko pizza tijesta. Te sve smrznute pizze imaju katastrofa tijesto.
Tzereen wooddiebone mislim da nije smrznuto. Gledao sam Domino's uživo tamo u Draškovićevoj. Rade tijesto na licu mjesta. A da je drugačije, je. I od "obične" pizze na koju smo navikli, a kamoli tek od Napoletane. Jebiga.
[deleted] Meni izgleda bas dobro i hrskavo. Ja ne volim vise ove obicne pizze sto se nalaze po nasim pizzerijama, ili ne mogu naci niti jednu dobru pizzeriju. U zadnje vrijeme samo domace kod kuce i napoletane u frankosu, basti ili huda u brežicama.
Tzereen [deleted] jesi probao Romanu koji put u Frankosu? Ili samo Napoletane? I ako si išao u Sloveniju, si probao Pops Pizza place? Njihov picmajstor je mislim gostovao u Frankosu.
[deleted] Tzereen nisam, uvijek mi zao narucit pokraj onih savrsenih napoletana. Nisam bio u toj pizzeriji ali sigurno cu si stavit na “to do” listu za jedan izlet
Zero chono TBH, trebaš imati posebno pomaknut mentalni sklop da bi išao prosvjedovati za ili protiv ovoga. Netko možda vidi u ovome smisao, ja ni blizu. Al svakom svoje i vrijeme koje ima na raspolaganju. Problem je samo kad dođe do ovakvih obračuna i nasilja.
Tuhy Ova pizza kaj je Danko gore stavil mi izgleda odlično. Ono od Tzea kaj je jučer stavil… nikak. Puno previše tijesta i premalo toga na njoj. Paulaner… mogo bih se i zaletit jednom ak imaju kebabicu u ponudi 😃
Genesis herc naletio sam nedavno na clanak gdje Gen Z vodi i roditelje na razgovore za posao jer njima to bas i neide…