Fenix ma nisam ni pomisljao o povratku do same korone, zato nisam kupovao nikakvu nekretninu u osijeku iako sam iskreno s onom placom mogao imat vec 2-3 ovdje….
sredina ljeta 2019 sam prekinuo s bivsom nakon 9 godina veze, i svega 5-6 mj kasnije je stigla korona i lockdown, tu onda krece downfall svega sa svim mogucim restrikcijama i nemogucnostima da upoznas nove ljude, od veljace 2020 se radilo od kuce, jedina kontakt osoba mi bila prva susjeda do mene koja je imala 70 godina te mi njezina kcerka zvala iz drugog county-ja i molila sto da kupim njeznoj majci u Lidlu da bi zena imala sto za pojesti jer ova nije smjena napustit svoj county. Susjedi su bili katastrofa u zgradi jer su svako malo zvali policiju jer je kao netko imao party pa su djelili kazne…1000 eura za "domacina" i 500 eura po gostu..kako sam zivio u samom centru grada, cca 3km od centra svi moji prijatelji/frendovi/poznanici su bili podosta udaljeni a zbog restrikcija i kontrolnih punktova na svakih 5km se nismo vidjeli po par mjeseci, tako da s vremenom to sve pocelo utjecat na mentalno zdravlje, bio sam i u procesu kupnje stana u Navanu u prosincu 2020, no tu sam se jedno jutro probudio i onaj gut feeling mi rekao da necu tu dugo ostati i eto odustao od kupnje, poceo lagano pakirat stvari za njemacku, tako da sam 1.5.2021 bio u Munchenu no prilikom selidbe u Munchen sam susreo sadasnju curu u Osijeku kod zajednickog prijatelja na rostiju a nju sam poznavao prije 15tak godina te sam s njom htio bit i prije ove s kojom sam bio 9 godina, pa smo imali vezu na daljinu, restrikcije su svakako oslabile al ih je i dalje bilo, pa drkanje sa testovima, cijepljenje itd, u munchenu nazalost nije bilo to to sto sam ocekivao jer imas prijatelje s posla koji ne postoje nakon sto promjene posao, druzenja su bila jednom mjesecno i to kao da ides na neki meeting pa se gleda na sat kad je vrijeme za rastanak i tako to.
S nasima gore se bas i ne mozes skontati ak niste na istoj razini, nisam ja bolji od njih il nesto al s takvim ljudima se ne bih druzio ni u Osijeku pa je opet nastala ta samoca i dosta odlazilo na mentalno zdravlje + posao je postao sve gori i gori gdje su vise manje moji sefovi poceli odlaziti i postalo je katastrofa. Tako da sam odlucio na taj potez da se zbog cure,svojih roditelja i prijatelja vratim nazad uzmem pauzu i vidim kako ce to sve ici….
Korona je kod mene dosta utjecala na neke odluke u zivotu.
@fensisuperstar drzim samo fige da ti se frendica ne rastane