Kikiller Ja da dam otkaz konačno bi vidio ljude u kući, malo popričao, da vidim šta ima novo kod njih i tako.
sanzo Tzereen Pa i inače u slobodno vrijeme valjda radiš nešto osim što jedeš i spavaš? Ja bi živio kao da sam na godišnjem. Vjerojatno bi ponekad programirao za svoj gušt, možda čak uzeo projekt ili dva godišnje kao freelancer jer volim radit svoj ovaj posao, ali ne više od 4 mjeseca godišnje i nikad da se moram svaki dan budit u 8 😃
Fenix [deleted] imaju kamenja na stolu, kad ulože u kamenja to buff od 400% Miro može ako @Fico dopusti
Miro [deleted] U jednom su uspili, zajebali su te i nece vise nikad a to se brzo cuje pa se nadan da ce propasti sto prije. Smrt svim kaficima i restoranima koji su odlucili se obogatiti preko noci. Mene su neki zajebali sa cijenom od 2 eura za kavu i to vise nece raditi jer me nece viditi niti blizu
Miro Važna Obavijest U razgovoru sa @Fenix om svako daljnje spominjanje posla ili bilo kakvog rada a uz to veličanje i iskazivanje ljubavi prema istom rezultirati će trajnim banom na forumu. Hvala
buz To je Millenium u Bogovićevoj, šiptari. Ako i propadnu, otvorit će novu firmu pa ispočetka. To su već i napravili, zapravo. 😆
Genesis Fenix meni je tako bilo izmedju 2017-2020….imao sam odlican team i bio sam u k kad je dosao petak i cekao pon da se vratim radit jer je atmosfera bila super..kad sam bio na GO sam takodjer radio da je doslo do te granice da je sefica zatrazila od IT-a da mi zabrane pristup firmi dok se ne vratim sa GO…
Fico Da osvojim EuroJackpot ne bi ni dana vise radio. Nema sanse. Posao koji radim toleriram jer sam se odavno pomirio da neke stvari moram raditi koliko god to ne zelim. Radim ga najbolje sto mogu jer su tako vece sanse da van posla mogu imati zivot kakav zelim. I to je to, imam jednostavan pogled na to.
Tzereen Ima kava u centru za 1,2 €. Treba malo prošetati. Isto ko što je adventu bilo fritula za 8 eura, bilo ih je i za 4, mislim čak i 3,5.
zontra Ako treba pogledati samo jedan video na YT, neka to bude ovaj. Ne sjećam se kad sam se zadnji put toliko nasmijao, ali i toliko cringeao. Još narator sa svojim odličnim dosjetkama. Zabava zagarantirana!
fensisuperstar Da dobijem na eurojackpotu sve bi pare stavio na štednju instant. Ok serem platio bi nekoj mesnici da @Miro dobije 5 kila mesa svaki dan godinu dana i to krem de la krem. Svinjsko meso toliko friško da se još trza!
Miro fensisuperstar Hvala Fenix I tu si ga sjebo Nije, reka je najbolje a to je Iberico kazu da je kobe ali među svinjama tako da ne bunim se Da i ja probam taj Iberico Secreto